Psycholog dla dziecka
- twist
Psycholog dla dziecka
-
Re: Psycholog dla dziecka
- koniecm
- wanda
- Sagitarius
Post autor: Sagitarius »
- jola890
- MartinnO
- Zenobi
- koniecm
- lila87
- Welinka
- ectatend
Moje dziecko chodzi do https://malyswiat.pl/ i polecam wszystkim rodzicom sprawdzić ich ofertę.
- paula00
Post autor: Mirża »
Post autor: Zyża »
Post autor: dagmaś »
Post autor: wróżka »
takie notatki można tez prowadzić na bieżąco w aplikacji, jest darmowa do pobrania z tej strony. Łatwiej mieć przy sobie telefon niż wydrukowane tabelki, a potem przed wizytą można to przepisać dla lekarza.dagmaś pisze: ↑27 kwie 2021, 8:53 W tym wieku to już zdecydowanie za długo. Powinnaś przynajmniej umówić się na wizytę do lekarza, bo "samo" może nie przejść. Wejdź stronę suchyporanek.pl, pobierz sobie dzienniczek mikcji i postaraj się wypełniać regularnie, przyda się na wizycie . Polecam stronę suchego poranka też do poczytania, znajdziesz tam dużo porad i informacji.
Post autor: Zyża »
Tao ja tylko dopytam dla pewności, chodzi może o tę aplikację "DryDawn" https://suchyporanek.pl/aplikacja/ ? Właśnie na nią trafiłam na stronie suchego poranka.wróżka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:13 takie notatki można tez prowadzić na bieżąco w aplikacji, jest darmowa do pobrania z tej strony. Łatwiej mieć przy sobie telefon niż wydrukowane tabelki, a potem przed wizytą można to przepisać dla lekarza.
Post autor: DareksĆ »
Post autor: Przemysław »
Post autor: Łazka »
Tak, dokładnie o tej aplikacji jest mowa. Też ją niedawno ściągnęłam i używam. Fajna, intuicyjna i darmowa - ułatwia funkcjonowanie w tym temacie moczenia nocnego.Zyża pisze: ↑29 kwie 2021, 21:13Tao ja tylko dopytam dla pewności, chodzi może o tę aplikację "DryDawn" https://suchyporanek.pl/aplikacja/ ? Właśnie na nią trafiłam na stronie suchego poranka.wróżka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:13 takie notatki można tez prowadzić na bieżąco w aplikacji, jest darmowa do pobrania z tej strony. Łatwiej mieć przy sobie telefon niż wydrukowane tabelki, a potem przed wizytą można to przepisać dla lekarza.
Post autor: Lośka »
A jeszcze w temacie moczenia nocnego, słyszałyście o alarmie wybudzeniowym? Podobno to dosyć skuteczna metoda. Czy ktoś z Was miał z tym do czynienia?Łazka pisze: ↑29 cze 2021, 23:30Tak, dokładnie o tej aplikacji jest mowa. Też ją niedawno ściągnęłam i używam. Fajna, intuicyjna i darmowa - ułatwia funkcjonowanie w tym temacie moczenia nocnego.Zyża pisze: ↑29 kwie 2021, 21:13Tao ja tylko dopytam dla pewności, chodzi może o tę aplikację "DryDawn" https://suchyporanek.pl/aplikacja/ ? Właśnie na nią trafiłam na stronie suchego poranka.wróżka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:13 takie notatki można tez prowadzić na bieżąco w aplikacji, jest darmowa do pobrania z tej strony. Łatwiej mieć przy sobie telefon niż wydrukowane tabelki, a potem przed wizytą można to przepisać dla lekarza.
Post autor: wrózka »
u mojego dziecka to dało super efekty, co byś chciała wiedzieć??Lośka pisze: ↑30 cze 2021, 12:31A jeszcze w temacie moczenia nocnego, słyszałyście o alarmie wybudzeniowym? Podobno to dosyć skuteczna metoda. Czy ktoś z Was miał z tym do czynienia?Łazka pisze: ↑29 cze 2021, 23:30Tak, dokładnie o tej aplikacji jest mowa. Też ją niedawno ściągnęłam i używam. Fajna, intuicyjna i darmowa - ułatwia funkcjonowanie w tym temacie moczenia nocnego.Zyża pisze: ↑29 kwie 2021, 21:13
Tao ja tylko dopytam dla pewności, chodzi może o tę aplikację "DryDawn" https://suchyporanek.pl/aplikacja/ ? Właśnie na nią trafiłam na stronie suchego poranka.
Post autor: Aśka »
To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam pod pytanie Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?Lośka pisze: ↑30 cze 2021, 12:31 To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?
dużo zalezy od dziecka ale myślę że trzeba sobie dać kilka tygodni na pierwsze efektyAśka pisze: ↑26 lip 2021, 7:39To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam pod pytanie Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?Lośka pisze: ↑30 cze 2021, 12:31 To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?
Post autor: Aśka »
A czy Twoje dziecko dało sobie to założyć bez problemu? Jestem ciekawa jak dzieci reagują na taki sprzęt.Lośka pisze: ↑26 lip 2021, 22:53dużo zalezy od dziecka ale myślę że trzeba sobie dać kilka tygodni na pierwsze efektyAśka pisze: ↑26 lip 2021, 7:39To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam pod pytanie Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?Lośka pisze: ↑30 cze 2021, 12:31 To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?
Post autor: ArletaŚliwa »
Też myślę, ze dobrze jest wziać pod uwagę konsultację ze specjalistą, a teraz jeszcze, jak tak mocno się rozwinęły opcje wsparcia zdalnego i można sobie znaleźć dowolnego lekarza z całej Polski i umówić na video rozmowę czy telefon, to już w ogóle.Przemysław pisze: ↑31 maja 2021, 8:51 To bardzo ważna rzecz. Liczy się w końcu to, byście byli w stanie uzyskać jak najlepszą opiekę pod kątem swoich problemów. Myślę, że cennym wyborem dla Was może być na pewno postawienie na konsultacje ze specjalistami
My ostatnio tak korzystaliśmy ze wsparcia pediatry, druga konsultacja, i jednego z najlepszych pediatrów w Polsce, którego znaleźliśmy w bazie https://kataloglekarzy.telemedi.com/spe ... a/pediatra
a na tej stronie psychologów też można znaleźć.
Tylko korzystać.
sondę zakłada sie bardzo łatwo, dziecko się szybko przyzwyczaiło i w krótkim czasie zaczęło reagowaćAśka pisze: ↑27 lip 2021, 8:40A czy Twoje dziecko dało sobie to założyć bez problemu? Jestem ciekawa jak dzieci reagują na taki sprzęt.Lośka pisze: ↑26 lip 2021, 22:53dużo zalezy od dziecka ale myślę że trzeba sobie dać kilka tygodni na pierwsze efektyAśka pisze: ↑26 lip 2021, 7:39
To nie ja zadałam pytanie, ale się podpinam pod pytanie Po jakim czasie tak realnie można liczyć na efekty? Czy dziecko nie odczuwa dyskomfortu?
Post autor: Radosław »
Post autor: Witkowska47 »
Post autor: stokrotka »
Post autor: Lamińka »
- klejka
- Forum
- ↳ Biżuteria