problem z okresem

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Aśka

problem z okresem

Post autor: Aśka »

Jak rozwiązać problem nieregularnego okresu???? Męczy mnie to i nie wiem co robić , zastanawiam się cz

muszę brać jakieś hormony czy coś, żeby sobie wyregulować czy może da się to usystematyzować jakimiś domowymi metodami ? Może któraś ma jakiś złoty środek
Awatar użytkownika
breszka

Re: problem z okresem

Post autor: breszka »

Ja tez miałam podobny problem i nawet rozmawiałam o tym z moim ginekologiem. Zaproponowal mi antykoncepcje hormonalna, na wyregulowanie miesiaczki. Przepisał Vines. teraz widze, ze jest juz naprawde duzo lepiej i nie muszę sie juz obawiac nieregularnych i bardzo bolesnych miesiaczek
Awatar użytkownika
blyskotka

Re: problem z okresem

Post autor: blyskotka »

Miałam problem z okresem,w sensie bardzo bolesne miesiaczki, wrecz nie do wytrzymania, zwijalam sie z bolu. Do tego nieregularne. Wyczytalam, ze to moze byc endometrioza. Zapisalam sie na wizyte do szpitala medicover, pani dr Jacko zrobila mi sonovaginografie i moje podejrzenia sie potwierdzily. Obecnie jestem w trakcie leczenia
ODPOWIEDZ