Prezent dla nauczyciela

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Kortyzol

Prezent dla nauczyciela

Post autor: Kortyzol »

Witam ostatnio wpadłem na pomysł wraz z moją klasą aby kupić prezent dla nauczyciela uważam że każdy nauczyciel chciał by dostać coś słodkiego aby mógł cieszyć się z wykonywanej pracy na 110%

Moim faworytem są kosze prezentowe eleganckie i doskonałe upominki na każdą okazję i na każdą porę roku. Najbardziej przypadły mi do gustu ręcznie wykonywane kosze wiklinowe oraz przepiękne prezenty opakowywane w drewniane szkatułki które mogą posłużyć po skonsumowaniu zawartości jako pudełka na biżuterię
maryśkaa

Re: Prezent dla nauczyciela

Post autor: maryśkaa »

Równie trafnym wyborem może być zestaw prezentowy zawierający ekskluzywną whisky. Przeglądając ofertę na stronie https://www.napu.pl/kategoria/whisky/wh ... ngle-malt/ , widziałam, że wiele osób entuzjastycznie zachwala sobie takie upominki. Dodatkowym atutem jest estetyczne opakowanie kosza prezentowego, które dodaje mu elegancji, a także solidne wykonanie.
ODPOWIEDZ