Pralnia

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
zośka

Pralnia

Post autor: zośka »

Mam do wyczyszczenia sukienkę ślubną, ponieważ chciałabym ją sprzedać i nie wiem do jakiej pralni ją oddać, bo boję się, że zostanie zniszczona. Co możecie mi polecić?
Awatar użytkownika
megi02

Re: Pralnia

Post autor: megi02 »

Ja nie widzę innego wyjścia, jak oddanie sukni do pralni. Ale spokojnie, bo to najlepsze rozwiązanie. Sama miałabyś duży problem, aby uprać taką suknię i jej nie zniszczyć. Osobom z Warszawy mogę polecić pralnię https://www.pralnia-warszawianka.pl/ i uważam, że to bardzo dobry wybór, ponieważ nawet sami po tą suknię przyjadą. Sprawdź ofertę na ich stronie!
kariś300

Re: Pralnia

Post autor: kariś300 »

Pralnia Warszawianka spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów, więc sama chętnie do nich zawsze się zgłoszę, jeśli jest taka potrzeba. Ogólnie wszystko super, bo zadzwonicie, a oni o umówionej porze po wszystko przyjeżdżają. Nic więcej mi nie trzeba od takiej usługi.
ODPOWIEDZ