Pakiety medyczne Pethelp

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
anikka

Pakiety medyczne Pethelp

Post autor: anikka »

Zastanawiam się nad skorzystaniem z pakietu medycznego dla naszego psiaka tego Pethelp. Czy ktoś z was korzysta? co możecie mi powiedziec na ten temat? bo jak czytam podoba mi się ta roczna opcja Platinum. Duzo zniżek, można sporo pieniędzy zaoszczędzić, no brzmi konkretnie.
Awatar użytkownika
Lamina

Re: Pakiety medyczne Pethelp

Post autor: Lamina »

Jak dla mnie spoko :) cenowo opłaca się zwłaszcza jak psiak jest mały - u nas było wtedy bardzo dużo wizyty i na maksa wykorzystaliśmy pakiet
Awatar użytkownika
pikipiki

Post autor: pikipiki »

to prawda, spoko opcja, na zachodzie takie pakiety sa juz mega popularne, dobrze ze u nas tez wchodzi :)
Awatar użytkownika
blyskotka

Post autor: blyskotka »

ja na poczatku bylam sceptyczna, maż wykupil ten pakiet i kilka razy juz korzystalismy, musze przyznac ze to bardzo wygodna opcja
Awatar użytkownika
Maczek

Post autor: Maczek »

Duży plus za to że nie muszę chodzić tylko do jednej placówki. Byliśmy na wakacjach, młodego coś złapało, to nas przyjęli i zapłaciliśmy tylko za leki, a nie za wizytę
ODPOWIEDZ