paczki zagranicę

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
maniola

paczki zagranicę

Post autor: maniola »

Macie może sprawdzony sposób na to jak nadawać taniej przesyłki zagraniczne? Ostatnio mnóstwo kasy wydałam i nie uśmiecha mi się za każdym razem tyle dawać za jakąś małą paczuszkę, a będę tego dość sporo słała , w sensie często. Dajcie znać jak wy to rozwiązujecie
Awatar użytkownika
quster

Re: paczki zagranicę

Post autor: quster »

maniola pisze: ↑20 maja 2021, 16:02 Macie może sprawdzony sposób na to jak nadawać taniej przesyłki zagraniczne? Ostatnio mnóstwo kasy wydałam i nie uśmiecha mi się za każdym razem tyle dawać za jakąś małą paczuszkę, a będę tego dość sporo słała , w sensie często. Dajcie znać jak wy to rozwiązujecie
Jeśli paleta do Włoch ma dotrzeć szybko i nie kosztować majątku to powinnaś skorzystać z usług sprawdzonego pośrednika, który ma w branży odpowiednio długie doświadczenie.
Awatar użytkownika
becia

Re: paczki zagranicę

Post autor: becia »

Jeśli nadajesz paczkę za granicę to tym bardziej musisz zadbać o odpowiednie spakowanie towaru w środku. Tak aby w czasie drogi się nie przemieszczał i nie niszczył. I nie tylko chodzi o towary delikatne, powinno się zadbać o odpowiednie wypełnienie przestrzeni w kartonach jeśli pakujemy je na paletę także. Do tego celu stosuje się takie wypełniacze do kartonów . W rozsądnej cenie można je nabyć, nie wpływają na zwiększenie masy paczki a przez to cenę jej wysyłki. Można je w dobrych cenach zamawiać online.
ODPOWIEDZ