migrena-botulina

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
olga83

Re: migrena-botulina

Post autor: olga83 »

Migrena to chyba przypadłość XXI wieku. Dotyka coraz więcej osób. Sama miewam takie dolegliwości i wiem, że okropnie utrudnia to życie. Tyle tylko, że migreny nie należy "diagnozować" we własnym zakresie. Tu potrzebna jest specjalistyczna konsultacja neurologiczna. W gabinetach jak ten http://neurolog-szymanski.pl/ można zdiagnozować problem i skorzystać z odpowiedniego leczenia. Podstawa to właściwa diagnoza.
Awatar użytkownika
wiola.pik

Post autor: wiola.pik »

Nigdy nie słyszałam o takiej metodzie leczenia
esentire.pl
Awatar użytkownika
dredka

Post autor: dredka »

Lepiej skonsultować się z lekarzem. Ja też miałam migreny, które w okolicach okresu się pojawiały. Okazało się, że to typowa migrena menstruacyjna. Dopiero jak zaczęłam antykoncepcję stosować, belarę dokładnie to teraz nie mam już takich problemów. A dość męczący był ten ból głowy, nie mówiąc już o innych objawach pms. Teraz bez porównania lepiej.
Awatar użytkownika
mmonisia1

Post autor: mmonisia1 »

Szukaj informacji pod tym kątem w przeglądarce. Na pewno coś znajdziesz w taki sposób.
Od razu robi nam się lepiej, gdy słyszymy, że innym jest gorzej.
ODPOWIEDZ