Magiczna Klinika Gdynia opinie
Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
- septina
Magiczna Klinika Gdynia opinie
Hej wszystkim
czy są tu osoby ( z Gdyni najlepiej ale niekoniecznie), które miały już okazję korzystać z oferty Magicznej Kliniki? Chciałabym zacząć swoja przygodę z medycyną estetyczną a wydaje się, ze oni mają i dobrych lekarzy i na pewno bardzo dobre ceny zabiegów.

- zlotka
Re: Magiczna Klinika Gdynia opinie
ja sama jeszcze nie korzystałam ale z tego co wiem to oni działają w kilku miastach w Polsce nie? Bo moja znajoma z pracy ( w Warszawie mieszkam) coś ostatnio wspominała, że sobie u nich usta modelowała i efekt rzeczywiście fajny 

- tamaraa
tak zlotka oni mają taki mobilny model działalności co osobiście bardzo mi się podoba bo nie ograniczają się tylko do jakiegoś jednego obszaru. Ja, można powiedzieć, jestem ich stałą klientką i zdecydowanie polecam :)doświadczeni lekarze, konkurencyjne ceny zabiegów i spektakularne efekty 

- fiona45
Ja wybieram się do Krakowa do magicznej Kliniki,ponieważ mają teraz mega promocje. Mam problem z zmarszczkami i chciała bym usunąć je lekko botoxem. A widziałam, że teraz ten zabieg kosztuje tylko 249zł .
- lila87
Myślę, że będziesz zadowolona, bo zabiegi pierwsza klasa. Pani Halina Derewianko też potrafi doradzić i dobrać coś dobrego i praktycznego. Ważne, aby konsultacja przebiegła po naszej myśli, bo jednak do takich zabiegów są też przeciwwskazania i nie zawsze można wykonać taki zabieg.
- fiona45
Ja też mam taką właśnie nadzieję, że będzie wszystko ok. Zawsze podobały mi się takie modelki, czy starsze Panie młode jak by miały mieć 30 lat a nie 50. Czasem takie zabiegi mogą nas zmylić, ale czuć się dobrze w Swoim ciele jest najlepiej.
- janeczka88
Post autor: janeczka88 »
I jak tam fiona45 byłaś w tej klinice jestem ciekawa co i jak? Może coś zdradzisz?
- fiona45
Tak byłam w magicznej klinice umówiona na konsultacje i na wszystkie moje wątpliwości zostały mi odpowiedzi fachowo i zrozumiale odpowiedziane, a potem tylko zabieg.Myślałam, że będzie to ciężki zabieg, a nie było źle, do tego opuchlizna lekka była i zniknęła szybko po zabiegu.janeczka88 pisze: ↑09 sie 2019, 22:42 I jak tam fiona45 byłaś w tej klinice jestem ciekawa co i jak? Może coś zdradzisz?
Post autor: laraa »
Magiczna Klinika bardzo dobre prosperuje, jestem mega zadowolona ze współpracy z nimi, na pewno też wrócę na kolejne zabiegi. Zmarszczki wygładzone, bardzo mi się pdooba efekt, teraz przede mną powiekszanie ust, a raczej wyrównanie asymetrii.
Teraz dużo dziewczyn robi usta, ja też się zdecydowałam.

Post autor: szuszka »
Magiczna Klinika to bardzo dobre miejsce na zabiegi medycyny estetycznej. Ogólnie to na początku tak dziwnie, bo mobilny gabinet to nie jest jeszcze standarrd, ale obczaiłam opinie i w sumie spoko. Skorzystałam w pomocy lekarzy, wyglądam korzystniej, więc nie ma na co narzekać i trzeba polecić.
Post autor: amanda4 »
Też mam w planach zrobienie ustlaraa pisze: ↑21 paź 2021, 1:53 Magiczna Klinika bardzo dobre prosperuje, jestem mega zadowolona ze współpracy z nimi, na pewno też wrócę na kolejne zabiegi. Zmarszczki wygładzone, bardzo mi się pdooba efekt, teraz przede mną powiekszanie ust, a raczej wyrównanie asymetrii.Teraz dużo dziewczyn robi usta, ja też się zdecydowałam.

Post autor: nananana »
Ja tez wyrównywałam asymetrię ust, wyszło super jestem bardzo zadowolona i licze na to ze efekt utrzyma się jak najdłużej. Wiadomo, że po jakimś czasie trzeba zabieg powtórzyć, takze za jakieś kilka miesięcy do roku chyba trzeba będzie wrócić.laraa pisze: ↑21 paź 2021, 1:53 Magiczna Klinika bardzo dobre prosperuje, jestem mega zadowolona ze współpracy z nimi, na pewno też wrócę na kolejne zabiegi. Zmarszczki wygładzone, bardzo mi się pdooba efekt, teraz przede mną powiekszanie ust, a raczej wyrównanie asymetrii.Teraz dużo dziewczyn robi usta, ja też się zdecydowałam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki