Linia Herbal Solutions z Inoara - warto?

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
klejka

Linia Herbal Solutions z Inoara - warto?

Post autor: klejka »

Cześć :) Już kiedyś słyszałam dobre opinie o kosmetykach do włosów z Inoara. Planuję je zamówić w najbliższym czasie, ponieważ moje włosy są w opłakanym stanie. Widziałam na stronie, że jest jakaś nowość Herbal Solutions. Ktoś z was ją stosował?
Awatar użytkownika
natusia

Re: Linia Herbal Solutions z Inoara - warto?

Post autor: natusia »

To fakt, kosmetyki z Inoara są świetne! Ja testowałam już chyba wszystkie możliwe linie i jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że ceny wcale nie są wygórowane.
Awatar użytkownika
klejka

No właśnie ja tylko z takimi pozytywnymi opiniami spotykam się na temat Inoara. A tą serię o którą pytam, Herbal Solutions też stosowałaś? Bo nie ukrywam, że najbardziej mnie zainteresowała.
Awatar użytkownika
natusia

Post autor: natusia »

Tak, tak. Kupiłam ją jakiś czas temu i stosuję przeszło 2 tygodnie. I naprawdę jestem zadowolona :) Myślę, że spokojnie sprawdzi się do wszystkich typów włosów, a w szczególności do delikatnych i wrażliwej skóry głowy, ponieważ bardzo delikatnie oczyszcza włosy, bez podrażniania. Dodatkowo odżywka nałożona po myciu wzmacnia włosy, nadaje im połysku i sprawia, że nie przetłuszcają się jakoś bardzo szybko.
Awatar użytkownika
klejka

Super, dzięki za odpowiedź :) W takim razie już wiem co zamówić :) Mam nadzieję, że i u mnie sprawdzą się te kosmetyki i będę polecać je dalej.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Jasne, ze warto. Kosmetyki z tej linii nie obciążają włosów (pozostawiają je lekkie i błyszczące).
Awatar użytkownika
Irma 34

Post autor: Irma 34 »

Będę musiała wypróbować te kosmetyki. Póki co jednak, szukam jakiejś fajnej farby do włosów i muszę przyznać, że bardzo kusi mnie taka opcja jak khadi farba. Udało mi się znaleźć sporo odcieni tej marki na https://bnf.bio/ i jestem ciekawa, czy może miałyście już okazję wypróbować te produkty. Z tego co bowiem wiem, są to przede wszystkim propozycje oparte na naturalnym składzie i niewątpliwie nie przyczynią się one do zniszczenia włosów.
Bożena

Post autor: Bożena »

Oczywiscie, ze tak. PRzeciez jesli zastosujecie takie kosmetyki jak Inoar to bedziecie mogli by c spokojni o stan waszych wlosow. To wazna rzecz wiec nie ma co sie w ogole tutaj zastanawiac.
Zośka32

Post autor: Zośka32 »

Zdecydowanie tak warto! Ja od roku ja stosuje i jestem bardzo zadowolona. Niewyobrazam sobie teraz zaczac uzywac cos innego.
ODPOWIEDZ