która apteka najtańsza?

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
masaala

która apteka najtańsza?

Post autor: masaala »

na pewno zdarza się wam kupować leki, w których aptekach jest aktualnie najtaniej? jestem ciekawa waszych obserwacji, bo przydalo by mi sę chociaż trochę zaoszczędzić
Evela

Re: która apteka najtańsza?

Post autor: Evela »

Cześć, na pewno warto wybrać się do doz, wg moich obserwacji mają zdecydowanie najniższe ceny. W innych aptekach poszło wszystko w górę, w doz póki co płacę cały czas tyle samo za swoje standardowe leki.
lajla

Post autor: lajla »

Moim zdaniem w dozie jest najtaniej. Porównałam ostatnio ceny w kilku aptekach, bo miałam większe zakupy do zrobienia i chyba tylko w dozie nie było ostatnio podwyżek. Także zdecydowanie u nich opłaca się kupować
masaala

Post autor: masaala »

dzięki za podpowiedzi, byłam w doz i kupiłam potrzebne leki, faktycznie ceny są przystępne, na pewno bedę tam jeszcze zaglądać, poleciłam też rodzinie
iryska

Post autor: iryska »

Zgadza się, kupuję w DOZie regularnie swoje leki na receptę i właśnie u nich stacjonarnie mają najlepsze ceny. Można dostać też suplementy korzystne cenowo.
helinka

Post autor: helinka »

Moim zdaniem też właśnie DOZ wychodzi najtaniej, kupuję u nich już jakiś czas i nie zauważam podwyżek cen, zawsze mają wszystko czego potrzebuję i obsługa też na bardzo wysokim poziomie.
maggie

Post autor: maggie »

Też mi się wydaje, ze w dozie jest najtaniej, od dawna tam kupuję, bo mam aptekę pod ręką i nie zauwazyłam, że jakoś drastycznie podnosili ceny. Nawet jak wszędzie wszystko tak szybko drożało
Neo

Post autor: Neo »

Wiecie co, ja kupuję w doz regularnie i płacę co miesiąc tyle samo za swoje standardowe leki, więc o czymś też to świadczy. W innych aptekach co chwilę jakieś podwyżki robią.
Miloo

Post autor: Miloo »

Ja w doz cały czas kupuję od wielu miesięcy, bo ceny mają niezmiennie najniższe. Kiedyś nie byłam świadoma jakie są różnice w cenach pomiędzy aptekami, dlatego kupowałam gdzie popadnie.
polkamala

Post autor: polkamala »

Czy na alergiczny nieżyt nosa domowe sposoby będą pomocne? Trochę się tym martwię, a jednak zależy mi na tym, by to jakoś podleczyć. Naprawdę mocno mnie to obciąża, ciągle mam jakieś problemy i nie mogę się zdecydować na to, co zrobić. Pomożecie?
melania

Post autor: melania »

Ja też od dawna kupuję w dozie, nie wiem jak w innych miastach, ale u nas porównałam ceny pomiędzy okolicznymi aptekami i w dozie wyszło zdecydowanie najtaniej. W ogóle nie zauważyłam u nich żadnych podwyżek, nawet przy tej szalonej inflacji
miska88

Post autor: miska88 »

W moim mieście to właśnie w DOZie jest najtaniej, kupuję tam leki i dla siebie i dla rodziców, takie czasy, że trzeba patrzeć gdzie zostawia się pieniądze, a w dozie naprawdę mają dobre ceny.
angelka

Post autor: angelka »

Zgadzam się, u mnie w DOZie ceny też utrzymują się jak kiedyś, lubię u nich kupować bo zawsze wszystko mają czego potrzebuję, a też ceny są bardzo korzystne.
cegielka

Post autor: cegielka »

A może macie jakąś wiedzę czy leki na receptę też mają w dobrych cenach? Okazało się, że muszę brać leki na stałe i muszę przemyśleć gdzie wykupię receptę.
Awatar użytkownika
koniecm

Post autor: koniecm »

W mojej opinii najtańszą apteką jest DOZ. Co ciekawe - można u nich zrobić zakupy stacjonarnie i ceny są naprawdę świetne w porównaniu z konkurencją. Niektóre wręcz maleją, co w dzisiejszych czasach ciężko spotkać w innych miejscach.
juka

Post autor: juka »

Ja sobie ostatnio porównałam ceny na swoich lekach i w DOZie właśnie wychodzą najtaniej, więc nie szukam już nawet w innych miejscach i wracam do DOZu.
Anyż

Post autor: Anyż »

A ja dosyć często porównuję ceny w aptekach, ale taniej niż w DOZ nigdzie nie znalazłam, więc póki co trzymam się tej apteki. Ostatnio robiłam tam większe zakupy i byłam naprawdę zadowolona, udało się trochę zaoszczędzić.
ODPOWIEDZ