Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
na pewno zdarza się wam kupować leki, w których aptekach jest aktualnie najtaniej? jestem ciekawa waszych obserwacji, bo przydalo by mi sę chociaż trochę zaoszczędzić
Cześć, na pewno warto wybrać się do doz, wg moich obserwacji mają zdecydowanie najniższe ceny. W innych aptekach poszło wszystko w górę, w doz póki co płacę cały czas tyle samo za swoje standardowe leki.
Moim zdaniem w dozie jest najtaniej. Porównałam ostatnio ceny w kilku aptekach, bo miałam większe zakupy do zrobienia i chyba tylko w dozie nie było ostatnio podwyżek. Także zdecydowanie u nich opłaca się kupować
Zgadza się, kupuję w DOZie regularnie swoje leki na receptę i właśnie u nich stacjonarnie mają najlepsze ceny. Można dostać też suplementy korzystne cenowo.
Moim zdaniem też właśnie DOZ wychodzi najtaniej, kupuję u nich już jakiś czas i nie zauważam podwyżek cen, zawsze mają wszystko czego potrzebuję i obsługa też na bardzo wysokim poziomie.
Też mi się wydaje, ze w dozie jest najtaniej, od dawna tam kupuję, bo mam aptekę pod ręką i nie zauwazyłam, że jakoś drastycznie podnosili ceny. Nawet jak wszędzie wszystko tak szybko drożało
Wiecie co, ja kupuję w doz regularnie i płacę co miesiąc tyle samo za swoje standardowe leki, więc o czymś też to świadczy. W innych aptekach co chwilę jakieś podwyżki robią.
Ja w doz cały czas kupuję od wielu miesięcy, bo ceny mają niezmiennie najniższe. Kiedyś nie byłam świadoma jakie są różnice w cenach pomiędzy aptekami, dlatego kupowałam gdzie popadnie.
Czy na alergiczny nieżyt nosa domowe sposoby będą pomocne? Trochę się tym martwię, a jednak zależy mi na tym, by to jakoś podleczyć. Naprawdę mocno mnie to obciąża, ciągle mam jakieś problemy i nie mogę się zdecydować na to, co zrobić. Pomożecie?
Ja też od dawna kupuję w dozie, nie wiem jak w innych miastach, ale u nas porównałam ceny pomiędzy okolicznymi aptekami i w dozie wyszło zdecydowanie najtaniej. W ogóle nie zauważyłam u nich żadnych podwyżek, nawet przy tej szalonej inflacji
W moim mieście to właśnie w DOZie jest najtaniej, kupuję tam leki i dla siebie i dla rodziców, takie czasy, że trzeba patrzeć gdzie zostawia się pieniądze, a w dozie naprawdę mają dobre ceny.
Zgadzam się, u mnie w DOZie ceny też utrzymują się jak kiedyś, lubię u nich kupować bo zawsze wszystko mają czego potrzebuję, a też ceny są bardzo korzystne.
A może macie jakąś wiedzę czy leki na receptę też mają w dobrych cenach? Okazało się, że muszę brać leki na stałe i muszę przemyśleć gdzie wykupię receptę.
W mojej opinii najtańszą apteką jest DOZ. Co ciekawe - można u nich zrobić zakupy stacjonarnie i ceny są naprawdę świetne w porównaniu z konkurencją. Niektóre wręcz maleją, co w dzisiejszych czasach ciężko spotkać w innych miejscach.
Ja sobie ostatnio porównałam ceny na swoich lekach i w DOZie właśnie wychodzą najtaniej, więc nie szukam już nawet w innych miejscach i wracam do DOZu.
A ja dosyć często porównuję ceny w aptekach, ale taniej niż w DOZ nigdzie nie znalazłam, więc póki co trzymam się tej apteki. Ostatnio robiłam tam większe zakupy i byłam naprawdę zadowolona, udało się trochę zaoszczędzić.