Kosmetyki po porodzie

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
amanda_85

Kosmetyki po porodzie

Post autor: amanda_85 »

Cześć dziewczyny! Czy możecie mi polecić jakieś kosmetyki po porodzie? Wiem, że jest tutaj nawet spora grupka młodych mam, więc na pewno macie w tym temacie jakieś doświadczenie i stwierdziłam, że może będziecie mogły podzielić się ze mną doświadczeniem :) Chciałabym trochę nawilżyć skórę, ale jeśli tylko byłaby jakaś możliwość, to też chociaż trochę ujędrnić.
Awatar użytkownika
kasiunia

Re: Kosmetyki po porodzie

Post autor: kasiunia »

Nie zdajemy sobie sprawy z tego jaką drogę muszą być różne substancje , materiały itp. zanim trafią do naszego domu czy w tym przypadku na naszą skórę. Takie substancje (kremy) przechodzą szereg testów badań itp. w specjalistycznych laboratoriach, zajmujących się oddziaływaniem tych substancji na różne materiały. Jednym z urządzeń bez których laboratoria badające te substancje nie mogłoby pracować jest titrator potencjometryczny .To urządzenia bardzo dokładne i szybkie. Dzięki temu mamy dobrej jakości kosmetyki.
ODPOWIEDZ