Jakie ozdoby wielkanocne polecacie?

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
Zebra

Post autor: Zebra »

Szukam czegoś oryginalnego, ciekawego, nietypowego, może nawet ciut szalonego takiego żeby wielkanoc nie była jak co roku? :D :D :D
Chcę uciec od monotonii na ile się tylko da, więc liczę na ciekawostki od was, podzielcie się proszę :)
Aśka99

Re: Jakie ozdoby wielkanocne polecacie?

Post autor: Aśka99 »

Zebra pisze: ↑11 mar 2021, 16:05 Szukam czegoś oryginalnego, ciekawego, nietypowego, może nawet ciut szalonego takiego żeby wielkanoc nie była jak co roku? :D :D :D
Chcę uciec od monotonii na ile się tylko da, więc liczę na ciekawostki od was, podzielcie się proszę :)
A ja mam to samo w tym roku heheh!
Chcę, żeby ozdoby wielkanocne były ciekawsze niż zwykle i żeby wnosiły do domu nowe akcenty.
Teraz jestem na stronie dinga - tam wyżej dałam Ci link, gdzie mają moc inspiracji na to, jakie nowinki dekoracyjne można u siebie wdrożyć na wielkanoc, i z takich do kupienia i z takich, które można wykonać wspólnie z dziećmi, co też ma mega znaczenie, bo trochę młodziaków zaangażuje :)
zerknij sobie.
żał

Re: Jakie ozdoby wielkanocne polecacie?

Post autor: żał »

Jeżeli chodzi o Wielkanoc, to każda osoba, powinna być zadowolona z prezentu jakim jest kosz delikatesowy: https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikat ... plarz/7219 Jest to bardzo dobry kosz delikatesowy, więc rodzina powinna być zadowolona. Mam nadzieję, że prezent im się spodoba :D. Trzymajcie kciuki.
ODPOWIEDZ