jak zinterpretowac wyniki biocenozy?

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
pikipiki

jak zinterpretowac wyniki biocenozy?

Post autor: pikipiki »

Kochane, potrzebuje pomocy, mialam robiona biocenoze pochwy i dostalam wyniki, ale nie wiem jak je interpretowac...
Awatar użytkownika
pikipiki

Re: jak zinterpretowac wyniki biocenozy?

Post autor: pikipiki »

:) i jak?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2019, 22:49 przez pikipiki, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Lamina

Post autor: Lamina »

A szukałaś w necie? najlepiej to w ogóle chyba zgłosić się z nimi do swojego ginekologa. Ale na https://tantumrosa.pl/biocenoza-pochwy- ... ow/całkiem konkretne informacje tez o tym masz
Awatar użytkownika
breszka

Post autor: breszka »

mnie wszystkie wyniki badan stresuja, zwlaszcza, ze ostatnio mam problemy, czeste infekcje, kiepski wynik cytologii, moja ginekolog podejrzewa, ze moge byc zarazona wirusem hpv, dlatego przez najblizsze pol roku kazala mi stosowac papilocare
Awatar użytkownika
meryntrant

Post autor: meryntrant »

Jeżeli byłaś na badaniu biocenozy, to myślę, że ginekolodzy kraków powinni poradzić sobie z odczytaniem wyniku. Przy okazji, będziecie mogli go wspólnie skonsultować i przemyśleć ewentualne leczenie.
Awatar użytkownika
teriada

Post autor: teriada »

W poważniejszych problemach ze zdrowiem może pomóc dobry specjalista i wiem, że w klinice http://www.arciszewski.pl/ w Białymstoku można się umówić na konsultację z ginekologiem. Jest to teraz możliwe i w klinice uda się wykonać wszystkie badania na nowoczesnym sprzęcie.
ODPOWIEDZ