Nie lubię przepłacać i tak się zastanawiam co zrobić, żeby wydawać na to mniej.
Tutaj widziałam co aktualnie w promocji ma Fashion House Sosnowiec.
To takie internetowe gazetki promocyjne, więc można trzymać rękę na pulsie.
Może ktoś z was korzysta z takich rozwiązań?
Jestem ciekawa czy waszym zdaniem to dobry sposób na oszczędzanie.
Jak taniej kupować ciuchy?
Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
- PannaMigotka
- Milena
Re: Jak taniej kupować ciuchy?
Zdecydowanie popieram takie myślenie - dla mnie pieniądze wydane na produkty czy ubrania kiepskiej jakości to pieniądze wyrzucone w błoto. Dlatego korzystam z atrakcyjnej opcji zakupów online, w takich sklepach: https://fasoni.pl/zul_m_Kobiety_Kurtki- ... e-432.html , gdzie kurtki puchowe damskie są genialnej jakości i w super modnych fasonach. Cenię też takie miejsca za wysokie standardy obsługi klienta - doradzają, pomagają na każdym kroku, tak, by klient był zadowolony i wracał na zakupy.
- samantija
Ja przed wszystkim wybrane ubranie sprawdzam w różnych sklepach. Często asortyment jest podobny ale ceny już nie. Ostatnio jak szukałam botki na lato to za te sam buty tutaj https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie- ... e-103.html zapłaciłam o połowę mniej niżeli w centrum handlowym. Szok
- Kati38
Żeby nieco taniej kupować fajne ubrania warto jest korzystać ze sklepów internetowych jakich jak Dstreet. Tam można znaleźć bardzo korzystne ceny ciuchów, częste promocje czy wyprzedaże. Dzięki temu na pewno na zakupy odzieżowe wydaje się znacznie mniej niż w sklepach stacjonarych.
- kryształ
Bardzo rzadko kupuję coś przez internet, ale moja córka bez przerwy coś zamawia. Ostatnio zauważyłam,że kupiła sobie bardzo fajny szlafrok. Podpytałam się jej gdzie go kupiła a ona pokazała mi na https://www.ceneo.pl/Szlafroki_damskie właśnie takie i inne szlafroki. Bardzo spodobał mi się taki jeden więc poprosiłam ją by mi zamówiła taki. W końcu kto wie kiedy taki szlafrok się przyda a w szafie może sobie wisieć
- mijak9
Już przekonałam się nie raz, że można znaleźć coś ciekawego przez intenret. Bardzo często w lepszej cenie, ale też oryginalne rzeczy. Teraz spodobało mi się kupowanie online i kupuję tu ubrania. Sklep merg.pl ma świetne bluzki. Muszę mieć sporo eleganckich do pracy i te które są tutaj bardzo mi pasują.
- mczay
Nie wiem czy taniej niż ja się da, bo ciuchy kupuję w lumpeksach. Są jednak rzeczy których nigdy tam nie kupię - piżamy, ręczniki i szlafroki. Całe szczęście te wszystkie artykuły w szerokim wyborze, dobrych cenach i super jakości dostępne są w sklepie SoftCotton . Właśnie dlatego uważam, że warto skorzystać z jego oferty - taniej lepszych nie da się znaleźć. Sama niebawem zamierzam zrobić tutaj pierwsze większe zakupy i już nie mogę się doczekać, aż odbiorę przesyłkę i zacznę używać tych nowych rzeczy
Post autor: Iwanowiczł32 »
Modnym i wygodnym rozwiązaniem dla puszystych kobiet będzie na pewno komplet dresowy xxl. Kupiłam dla siebie takie dwa komplety dresowe tutaj https://www.karko.pl/pl/c/Komplety/109. Bardzo adekwatna rozmiarówka i szeroka dostępna gama rozmiarów, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło w tym sklepie. Będę częściej tam zaglądać, bo wybór jest duży a strona sklepu uporządkowana.
Post autor: Karamiaś »
Po prostu trzeba szukać okazji w sklepach, bo często są różnego rodzaju promocje. Na przykład na takim portalu net-pocket można zaoszczędzić pieniądze w opcji cashback. Teraz jest to coraz bardziej popularne, więc warto skorzystać. Ja zamierzam się zarejestrować.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki