Gdzie kupić dodatki do zdobienia odzieży?
Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
- Koszyk_malin
Gdzie kupić dodatki do zdobienia odzieży?
Post autor: Koszyk_malin »
Projektowanie i szycie odzieży to moja pasja! Zawsze kupowałam dodatki krawieckie w sklepiku obok mojego domu, ale teraz niestety go zamknęli. Znacie może jakieś sklepy internetowe z akcesoriami krawieckimi?
- Karolcia
Re: Gdzie kupić dodatki do zdobienia odzieży?
Wiem, jak to jest, kiedy zamkną Ci jedyny sklep krawiecki w mieście… Jestem z bardzo małej miejscowości i niestety tak się stało. Teraz zamawiam wszystkie ozdoby z hurtowni hurt-miju i jestem bardzo zadowolona.
- arnolda70
Też znam hurt miju! To bardzo dobrze wyposażona hurtownia dodatków krawieckich. Znajdziesz tam wszystko – guziki, naszywki, perły do nabijania, koronki… Teraz jest nawet promocja na perły
.
- MonikaCiachowska7
Post autor: MonikaCiachowska7 »
Ja mogę polecić miejsce w, którym możemy zamówić znakowanie odzieży reklamowej różnymi metodami. Firma http://www.zokart.pl/ oferuję również różne akcesoria reklamowe takie jak torby bawełniane, kubki z nadrukiem, długopisy breloki, parasole i inne.
- sofia11
A gdzie kupujecie czapki dla dzieci? Powoli zbliża się wiosna i chciałabym kupić nowe czapki dla swoich córek. Zeszłoroczne są już na nie za małe i raczej już się nie przydadzą. Zamawiacie czapki przez internet?
- milka
Dobrze, że pytasz o czapki dziecięce, bo i ja ostatnio szukałam dla córek jakis modeli wiosennych. Znalazłam na https://jakob.pl/ i zachęcam do przejrzenia oferty
Śliczne mają te czapeczki, na zimę też coś dla siebie zamówię (pewnie w komplecie z szalikiem albo kominem
)

Post autor: Łucja »
Znam doskonale firmę http://www.zokart.pl/#, która zajmuje się znakowaniem odzieży i ja sama zamawiam u nich taką odzież z logo mojej firmy. Jestem bardzo zadowolona bo firma robi naprawdę bardzo dokładnie i za bardzo atrakcyjną cenę.
- mczay
Dodatki do zdobienia odzieży są bezpiecznym, wręcz niezauważalnym rozwiązaniem, więc moim zdaniem nie warto się na to decydować. Prawdziwą sztuką jest dobranie dodatków tak, aby pasowały z całym outfitem. Takie dodatki znajdziesz na stronie: https://versoli.pl/pl/ . Są tutaj w naprawdę szerokim wyborze i rozsądnych cenach, ale największym ich plusem jest jakość. Dzięki niej dodatki przetrwają wiele i będą Ci służyć naprawdę długo, a przy tym będą wygodne, więc polecam. Na pewno sporo artykułów tutaj Ciebie zainteresuje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki