Firma logistyczna

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
Runbikon

Firma logistyczna

Post autor: Runbikon »

Chciałabym nawiązać współpracę z jakąś dobrą firmą logistyczną, która poważnie i uczciwie traktuje swoich klientów. Nie może się zdarzyć, jak do tej pory, że towar, który wysyłałam klientom po prostu do nich nie docierał. Dlatego, zanim się zdecyduję, muszę zasiegnąć dodatkowych informacji i poprosić Was o jakieś opinie i ewentualnie wskazówki. Jeśli często wysyłacie paczki za granicę, to pewne znacie rzetelną firmę kurierską.
Awatar użytkownika
szparag

Re: Firma logistyczna

Post autor: szparag »

Żyjemy w takich czasach gdzie każda firma powinna rzetelnie i profesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków. Niestety bywa różnie. Dlatego też staramy się starannie i pieczołowicie poznać daną firmę zanim powierzymy im paczkę. Jednak najbardziej mi do gustu przypadła firma Speedpack https://www.speedpack.com.pl/. Według mnie nie ma lepszych fachowców i profesjonalnego podejścia
Awatar użytkownika
Zenobi

Post autor: Zenobi »

Powiem Wam, że ja bym się naprawdę zdenerwowała, gdyby firma kurierska mnie zawiodła. Prowadzę swoje przedsiębiorstwo i często wysyłam paczki nawet za granicę. Osobiście szanuję każdego klienta, więc nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie mógł zawieść. Zanim podpisałam umowę z przewoźnikiem, to obowiązkowo musiałam go „prześwietlić”. Inaczej bym nie zaryzykowała.
Awatar użytkownika
kryształ

Post autor: kryształ »

Moja mama do tej pory wysyłała paczki za pośrednictwem poczty, ale teraz jest dość schorowana że nie dojdzie na pocztę. A poza tym przecież nie będzie dźwigać tej paczki. Dlatego zaproponowałam jej że wyślemy tym razem paczkę kurierem. A że mój szef bardzo często wysyła paczki kurierem to wiem która jest godna zaufania, czyli SpeedPack. Jest to rzetelna i sprawdzona firma kurierska
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Jak szuka się odpowiedniej firmy logistycznej to najlepiej sprawdzić oferty i porównać je między sobą.
żabcia33

Post autor: żabcia33 »

Kochani, ja podjęłam niespełna 2 lata temu współpracę z KMC Services. Największym wyzwaniem było dla mnie składowanie towaru , jako początkujący przedsiębiorca niewiele wiedziałam jak zorganizować powierzchnię magazynową i jak zarządzać procesami logistycznymi wewnątrz a także transportem. Ci fachowcy pomogli mi na każdym etapie, począwszy od budowy i wyposażenia hali aż po transport.
ODPOWIEDZ