Dyktando

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
mik91

Dyktando

Post autor: mik91 »

Jakie macie sposoby na naukę ortografii ?
Ostatnio zmieniony 01 paź 2019, 22:08 przez mik91, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
davi7

Re: Dyktando

Post autor: davi7 »

Jaką szkołę dla swojego dziecka wybraliście? Wiem, że jest sporo prywatnych placówek i wiele się o tym mówi. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie w Warszawie to jedna z lepszych. Zależało nam na tym, by dziecko miało sporo zajęć dodatkowych i tutaj nauczyciele je zapewniają.
Awatar użytkownika
teriada

Post autor: teriada »

davi7 pisze: ↑29 wrz 2019, 15:27 Jaką szkołę dla swojego dziecka wybraliście? Wiem, że jest sporo prywatnych placówek i wiele się o tym mówi. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie w Warszawie to jedna z lepszych. Zależało nam na tym, by dziecko miało sporo zajęć dodatkowych i tutaj nauczyciele je zapewniają.
Też musieliśmy przed chwilą wybrać szkołę dla dziecka i Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie nas do siebie przekonała. Placówka ma dobrych nauczycieli. Dzieciaki znajomych już tutaj chodzą i słyszałam same dobre opinie o placówce. Dzieciaki uczą się tu w małych klasach i to dla nich mniejszych stres, bo mogą się lepiej skupić na zajęciach i cieszą się, jak mają iść do szkoły.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Świetna strona!
___
http://dlugopisymetalowe.com.pl/
ODPOWIEDZ