apteka stacjonarna

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
benza

apteka stacjonarna

Post autor: benza »

jestem ciekawa w jakich aptekach kupujecie? Zauważyliście jakieś podwyżki? Szukając oszczędności zaczęłam porównywać ceny w róznych aptekach i tutaj najlepiej wypadł DOZ i tam teraz kupuję
juria

Re: apteka stacjonarna

Post autor: juria »

ja tez kupuję w DOZie, mają bardzo dobre ceny i zawsze w jednym miejscu mogę kupić to czego potrzebuje, kiedyś porównywałam kilka aptek w okolicy i oni wypadli najlepiej
malinka

Post autor: malinka »

Zgadza się, ja też zauważyłam, że właśnie w DOZie jest najtaniej teraz. Realizuję u nich recepty, kupuję suplementy i ceny są ok, w innych miejscach zapłaciłabym więcej za to samo.
Oliwka

Post autor: Oliwka »

No właśnie szczerze mówiąc ja byłam przekonana, że jednak taniej kupię przez internet, a jak się okazało, leki w tym momencie są w najlepszej cenie w stacjonarnym DOZie.
yesyes

Post autor: yesyes »

U nas zdecydowanie najtaniej jest w dozie. Jak ostatnio weszłam do apteki w przychodni i zobaczyłam ceny to się złapałam za głowę. Wolę już podejść kawałek do dozu i tam kupić taniej.
mini

Post autor: mini »

Jeżeli chodzi o apteki to na pewno jeszcze opłaca się w doz kupować. Ja robiłam ostatnio tam trochę większe zakupy i nie straciłam majątku, gdzie indziej zapłaciłabym już dużo więcej.
jaszka

Post autor: jaszka »

DOZ stacjonarnie wychodzi najlepiej cenowo moim zdaniem, kupuję u nich od lat, ceny teraz nie idą do góry, kupuje u nich również suplementy też w całkiem dobrych cenach.
iksa

Post autor: iksa »

Tak, moim zdaniem też DOZ wychodzi najlepiej, mają super ceny na leki. Kupuję u nich regularnie leki dla siebie i dla dziadków bo i ich leki też są w lepszych cenach.
mniszka

Post autor: mniszka »

Dokładnie, też kupuję w DOZie stacjonarnie, tam mają najlepsze ceny na leki i na suplementy też. Można też czasem trafić dodatkowo na jakieś fajne promocje, więc warto zaglądać.
Nana

Post autor: Nana »

W doz jest najtaniej póki co, robiłam tam niedawno większe zakupy i byłam miło zaskoczona przy kasie. Dobrze, że można gdzieś jeszcze taniej kupić leki czy suplementy.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Aptek przecież nie brakuje, trzeba tylko się rozejrzeć. U mnie w promieniu 1 kilometra znajdzie się co najmniej z 6 aptek, a jeżeli chodzi o ceny, to w przypadku leków to nie wina aptek, bo to nie one ustalają ile co ma kosztować. No chyba że są to inne produkty, to wtedy inaczej.
inka885

Post autor: inka885 »

Pewnie, że nie brakuje, aptek jest bardzo dużo, grunt to wybrać odpowiednią czyli dla mnie najtańsza, bo nie mam środków aby przepłacać, dlatego kupuję stacjonarnie w DOZie.
Eza

Post autor: Eza »

Ja kupuję w doz, sprawdzam często ceny leków i suplementów w różnych aptekach, ale póki co taniej nigdzie nie znalazłam, doz ma zdecydowanie najlepsze ceny.
zółwiczka

Post autor: zółwiczka »

Mnie również sprawdzają się zakupy w DOZ, moim zdaniem mają najlepsze ceny, leki u nich nie drożeją tak jak w innych miejscach, a muszę ich trochę kupić więc zawsze wracam do DOZ.
inaszka

Post autor: inaszka »

Najtańszą apteką stacjonarną chyba nadal pozostaje apteka Dbam o Zdrowie, kupuje u nich regularnie leki na receptę i cały czas są w starych dobrych cenach, nie drożeją.
Awatar użytkownika
koniecm

Post autor: koniecm »

Ja lubię robić zakupy w aptece stacjonarnej. Zazwyczaj wybieram apteki sieci DOZ bo mają naprawdę dobre ceny. Od jakiegoś czasu ceny stoją w miejscu, co przy szalejącej inflacji jest naprawdę miłym zaskoczeniem.
aliczka

Post autor: aliczka »

Stacjonarnie w DOZ faktycznie można dostać leki w bardzo korzystnych cenach. Sama tam kupuję już od dawna i nie zauważyłam aby podnieśli ceny na leki czy suplementy.
fikolka

Post autor: fikolka »

No ja tez tam od dawna już kupuję swoje leki czy jakies witaminy i różne rzeczy dla dzieci i mają naprawdę dobre ceny. Z dostępnością tez nigdy u nich problemów nie miałam
dareczka

Post autor: dareczka »

Faktycznie w DOZie można dostać leki w bardzo dobrych cenach, nawet te na receptę więc jak tylko przydarzy się choroba to właśnie tam robię zakupy bo wiem, że tam nie przepłacę.
Korna

Post autor: Korna »

Zgadza się, DOZ ma jeszcze dobre ceny, bo gdzie indziej niestety co chwilę podwyżki robią. Ja kupuję w DOZ zarówno leki, jak i suplementy, mają dobre zaopatrzenie, a mi często uda się tam zaoszczędzić.
Awatar użytkownika
kernel

Post autor: kernel »

Sądzę, że https://radamed.pl/ może przypaść wam do gustu. Strona umożliwia szybkie i sprawne zamówienie e-recept na potrzebne leki, a dodatkowo obsługa wyróżnia się wyjątkowo życzliwym podejściem do pacjentów.
ODPOWIEDZ