Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
jestem ciekawa w jakich aptekach kupujecie? Zauważyliście jakieś podwyżki? Szukając oszczędności zaczęłam porównywać ceny w róznych aptekach i tutaj najlepiej wypadł DOZ i tam teraz kupuję
ja tez kupuję w DOZie, mają bardzo dobre ceny i zawsze w jednym miejscu mogę kupić to czego potrzebuje, kiedyś porównywałam kilka aptek w okolicy i oni wypadli najlepiej
Zgadza się, ja też zauważyłam, że właśnie w DOZie jest najtaniej teraz. Realizuję u nich recepty, kupuję suplementy i ceny są ok, w innych miejscach zapłaciłabym więcej za to samo.
No właśnie szczerze mówiąc ja byłam przekonana, że jednak taniej kupię przez internet, a jak się okazało, leki w tym momencie są w najlepszej cenie w stacjonarnym DOZie.
U nas zdecydowanie najtaniej jest w dozie. Jak ostatnio weszłam do apteki w przychodni i zobaczyłam ceny to się złapałam za głowę. Wolę już podejść kawałek do dozu i tam kupić taniej.
Jeżeli chodzi o apteki to na pewno jeszcze opłaca się w doz kupować. Ja robiłam ostatnio tam trochę większe zakupy i nie straciłam majątku, gdzie indziej zapłaciłabym już dużo więcej.
DOZ stacjonarnie wychodzi najlepiej cenowo moim zdaniem, kupuję u nich od lat, ceny teraz nie idą do góry, kupuje u nich również suplementy też w całkiem dobrych cenach.
Tak, moim zdaniem też DOZ wychodzi najlepiej, mają super ceny na leki. Kupuję u nich regularnie leki dla siebie i dla dziadków bo i ich leki też są w lepszych cenach.
Dokładnie, też kupuję w DOZie stacjonarnie, tam mają najlepsze ceny na leki i na suplementy też. Można też czasem trafić dodatkowo na jakieś fajne promocje, więc warto zaglądać.
W doz jest najtaniej póki co, robiłam tam niedawno większe zakupy i byłam miło zaskoczona przy kasie. Dobrze, że można gdzieś jeszcze taniej kupić leki czy suplementy.
Aptek przecież nie brakuje, trzeba tylko się rozejrzeć. U mnie w promieniu 1 kilometra znajdzie się co najmniej z 6 aptek, a jeżeli chodzi o ceny, to w przypadku leków to nie wina aptek, bo to nie one ustalają ile co ma kosztować. No chyba że są to inne produkty, to wtedy inaczej.
Pewnie, że nie brakuje, aptek jest bardzo dużo, grunt to wybrać odpowiednią czyli dla mnie najtańsza, bo nie mam środków aby przepłacać, dlatego kupuję stacjonarnie w DOZie.
Ja kupuję w doz, sprawdzam często ceny leków i suplementów w różnych aptekach, ale póki co taniej nigdzie nie znalazłam, doz ma zdecydowanie najlepsze ceny.
Mnie również sprawdzają się zakupy w DOZ, moim zdaniem mają najlepsze ceny, leki u nich nie drożeją tak jak w innych miejscach, a muszę ich trochę kupić więc zawsze wracam do DOZ.
Najtańszą apteką stacjonarną chyba nadal pozostaje apteka Dbam o Zdrowie, kupuje u nich regularnie leki na receptę i cały czas są w starych dobrych cenach, nie drożeją.
Ja lubię robić zakupy w aptece stacjonarnej. Zazwyczaj wybieram apteki sieci DOZ bo mają naprawdę dobre ceny. Od jakiegoś czasu ceny stoją w miejscu, co przy szalejącej inflacji jest naprawdę miłym zaskoczeniem.
Stacjonarnie w DOZ faktycznie można dostać leki w bardzo korzystnych cenach. Sama tam kupuję już od dawna i nie zauważyłam aby podnieśli ceny na leki czy suplementy.
No ja tez tam od dawna już kupuję swoje leki czy jakies witaminy i różne rzeczy dla dzieci i mają naprawdę dobre ceny. Z dostępnością tez nigdy u nich problemów nie miałam
Faktycznie w DOZie można dostać leki w bardzo dobrych cenach, nawet te na receptę więc jak tylko przydarzy się choroba to właśnie tam robię zakupy bo wiem, że tam nie przepłacę.
Zgadza się, DOZ ma jeszcze dobre ceny, bo gdzie indziej niestety co chwilę podwyżki robią. Ja kupuję w DOZ zarówno leki, jak i suplementy, mają dobre zaopatrzenie, a mi często uda się tam zaoszczędzić.
Sądzę, że https://radamed.pl/ może przypaść wam do gustu. Strona umożliwia szybkie i sprawne zamówienie e-recept na potrzebne leki, a dodatkowo obsługa wyróżnia się wyjątkowo życzliwym podejściem do pacjentów.