wózek OSIS

Awatar użytkownika
septina

wózek OSIS

Post autor: septina »

Hejka :) Planuje na dniach zakup wózka OSIS z firmy Cavoe. Może ktoś już go kupił i podzieli się opinią ? warto? planuje kupić wersje spacerową i dodatkowo miękką gondolę :)
Awatar użytkownika
tamaraa

Re: wózek OSIS

Post autor: tamaraa »

warto moim zdaniem jak najbardziej. my co prawda gondoli nie kupowaliśmy bo synek ma już 4 miesiace wiec tak czy siak niebawem byłaby już niepotrzebna. a tu siedzisko i tak rozklada się zupełnie na płasko więc nie ma żadnego problemu. super wygląd, duża funkcjonalność. Jest lekki, łatwo się składa razem z siedziskiem.
Awatar użytkownika
rakieta

Post autor: rakieta »

Ten wózek nie jest zły, widać że praktyczny, ale chyba jest nowy, jak swój kupowała to nigdzie takiego nie widziała, chyba ma duży kosz zakupowy a to też ważne ale ja bym wolała jednak x-landera bo kolory mają fajniejsze i chyba są tańsze i bardziej solidne.
Awatar użytkownika
AnitaT

Post autor: AnitaT »

Ja chyba nie spotkałam się z taką marką. Sama za to zdecydowałam się na anex m/type, który super mi się sprawdza, zgrabny, zawrotny i poręczny. Wszędzie bez problemu się z nim dostanę, jest łatwy w obsłudze i wygodny.
małami11

Post autor: małami11 »

U nas egzamin zdaje wozek Riko Nano Pro. Mamy go od kilku tygodni i poki co złego słowa nie mogę powiedzieć. Wózek bardzo dobrze się prowadzi, jest leciutki i nie zajmuje dużo miejsca.
ODPOWIEDZ