Opinie o restauracji Tarasy Gubałówka :)

Awatar użytkownika
katkat

Opinie o restauracji Tarasy Gubałówka :)

Post autor: katkat »

Hejka :) kojarzycie tą restaurację co jest zlokalizowana na szczycie Gubałówki w Zakopanem? Jadł tam już ktoś ?
Awatar użytkownika
septina

Re: Opinie o restauracji Tarasy Gubałówka :)

Post autor: septina »

no jasne, ja tam zaglądam za każdym razem jak jestem w tej okolicy :) miejsce dla kazdego i dla smakosza kuchni regionalnej i dla fana pizzy :)
Awatar użytkownika
zlotka

Post autor: zlotka »

no i same widoki robią wrażenie trzeba przyznać, ze lokalizacyjnie biją inne restuaracje w mieście na głowę :) kuchnia też super, nic dodać nic ująć :)
Awatar użytkownika
katkat

dzięki, i takie konkretne odpowiedzi lubię najbardziej :) w lipcu bede miala okazje przekonac sie sama bo jest plan by wybrać się w te okolice na wycieczke :)
Awatar użytkownika
zlotka

katkat to koniecznie daj znać już po powrocie jak wrażenia i jak smakowało :) i udanego wypoczynku :)
Awatar użytkownika
katkat

wróciłam :) wyjazd minał zdecydowanie za szybko, czuje spory niedosyt i chyba we wrzesniu wybiore sie jeszcze raz :) tak czy siak tarasu gubałówka odwiedziłam, najadłam się do syta :) nie minęłaś się z prawdą opisując wszystko, dzięki :) bardzo doceniam takie opinie, które potem okazują się być wiarygodne :)
Awatar użytkownika
zlotka

katkat najważniejsze, ze się udało, że wyjazd się udał i że mieliście okazję dobrze i smacznie zjeść :) ja już po cichu planuje jesienną wycieczkę do stolicy Tatr, też na pewno odwiedzimy Tarasy Gubałówka :)
Kraken

Post autor: Kraken »

Wybór miejsca na spotkanie biznesowe to nie lada wyzwanie. Restauracja, o której mowa, oferuje nie tylko profesjonalne sale konferencyjne, ale również wyjątkową atmosferę, która sprzyja biznesowym rozmowom. Kompleksowa obsługa, w tym indywidualne menu oraz wsparcie techniczne, gwarantuje, że każde spotkanie przebiegnie pomyślnie. Aby dowiedzieć się więcej o możliwościach organizacji spotkań biznesowych, warto odwiedzić https://naskrajnej.pl/spotkania-biznesowe/ gdzie dostępne są wszystkie niezbędne informacje.
ODPOWIEDZ