Kost-Bet opinie
Re: Kost-Bet opinie
Post autor: eveluń »
Cześć. Fajnie, że zainteresowałeś się ich ofertą. Ja mam kostkę i płyty tarasowe z Kost-Betu i mogę polecić. Ogrodzenie udało nam się uratować po poprzednim właścicielu domu. W Kost-Bet maja na prawdę dobre jakości produkty i duży wybór. Nam spodobały się takie bardziej nowoczesne płyty wielkoformatowe na podjazd oraz na taras. Dobry stosunek ceny do jakości, realizacja zamówienia też sprawna. Jaką kostkę i ogrodzenie masz na oku?
Post autor: melańka »
Fajnie, że dziewczyny piszecie o tym, ja też jestem zainteresowana zamówieniem ogrodzenia i kostki z Kostbetu więc każda uwaga będzie przydatna
Słyszałam dużo dobrych opinii w naszym otoczeniu o tej firmie.

Post autor: Czesłav »
Ja też właśnie slyszałem sporo dobrego o producencie. Fajnie się składa bo siedzibę mają niedaleko mnie. Przejadę tam zobaczyć.melańka pisze: ↑05 paź 2020, 13:02 Fajnie, że dziewczyny piszecie o tym, ja też jestem zainteresowana zamówieniem ogrodzenia i kostki z Kostbetu więc każda uwaga będzie przydatnaSłyszałam dużo dobrych opinii w naszym otoczeniu o tej firmie.
Post autor: Pączek »
Cześć, Powiedz mi proszę, czy udalo Ci się zamówić? Jestem ciekaw czy jesteś zadowolona, bo też myślę o ich ofercie.omenga pisze: ↑28 sie 2020, 21:08 Witam, Szukam opinii o firmie Kost-Bet. Chcę zamówić u nich kostkę i ogrodzenie, jednak potrzebuję więcej recenzji. Zamawiał ktoś u nich?

Post autor: mariuż »
Też jestem ciekawy czy wszystko okej? Zamówiłaś? Daj znać bo mam przed sobą projekt od nich. Chcę zamówić kostkę oraz ogrodzenie więc zależy mi na producencie wyrobów betonowych, którego jakość jest wysoka i nie zawiodę się.omenga pisze: ↑28 sie 2020, 21:08 Witam, Szukam opinii o firmie Kost-Bet. Chcę zamówić u nich kostkę i ogrodzenie, jednak potrzebuję więcej recenzji. Zamawiał ktoś u nich?
- dredka
Tej firmy to nie znam. Przede wszystkim to warto wybierać sprawdzone firmy, które mają solidne produkty. Sama tym się kierowałam, a postawiłam na firmę Joniec. Akurat oni od lat są na rynku, ofertę mają różnorodną. Wybierzecie u nich zarówno ogrodzenia, kostkę, elementy małej architektury ogrodowej i to nie koniec. Ja mam od nich ogrodzenie modułowe Roma Classic, z bloczków betonowych. A w ogrodzie kostkę i palisady, z których mam obrzeża porobione.
Post autor: Łukash »
Moim zdaniem wcale nie jest łatwo znaleźć naprawdę dobrą, wytrzymałą kostkę brukową, a firmę brukarską tym bardziej. Co do wyglądu samej kostki to musisz kierować się własnym gustem oraz otoczeniem domu jak i samą bryłą, jeśli chodzi o jakość i wytrzymałość, zdecydowanie przoduje tutaj ta od firmy: https://kostbet.pl/ . Dodatkowo jest w dobrej cenie, a jej dostawy odbywają się na terenie całego kraju. Firma ma szeroką ofertę i każdy znajdzie coś dla siebie, są i tańsze i droższe produkty, bardziej klasyczne i te nowoczesne
Ja jestem zadowolony. Mam kostkę Florencja na swoim podjeździe i prezentuje się ona na prawdę bardzo ładnie. Podsylam Wam zdjęcie tego modelu:

Post autor: julietta »
Jaka ładna kostka na zdjęciu, właśnie czegoś takiego szukam. Kost-Bet polecało nam jedno małżeństwo i musimy do nich podjechać sobie na żywo ocenić ogrodzenie i kostkę. To są duże pieniądze jednak dla nas więc wolimy się upewnić. Opinie mają dobre i fajną ofertę, chociaż tej kostki z Twojego zdjęcia nie zauważyłam, a bardzo mi się podoba
Pasuje zarówno do nowoczesnych domów jak i klasycznych. Nasz jest właśnie klasyczny i chcemy czegoś uniwersalnego, ale przy tym ładnego.

Post autor: waleria »
Ja słyszałam sporo dobrego o firmie, a osobiście nie mam jeszcze ogrodzenia. Rozglądamy się i bierzemy ich pod uwagę. U nas na razie stawianie murów dopiero za jakiś czas będziemy myśleć o ogrodzeniu i kostce na podjazd. Sąsiadka z naszej ulicy ma od nich ogrodzenie i kostkę, a także jakieś stopnie schodowe. Pytałam się jej o jakość, termin realizacji i ceny to mówiła, że wszystko okej. Firma terminowa, produkty dostarczone w całosci, nie było żadnych ubytków mimo, że mają do nas około 40km. Cenowo ponoć też atrakcyjnie, będziemy sprawdzać za jakiś czas. Wstępnie coś tam z ich katalogu sobie wybrałam, ale jeszcze może mi się gust zmienić.
Post autor: Pomorek »
Ogrodzenie to nie tylko bariera fizyczna, ale także wizytówka naszego domu. Dzięki Polbram (https://polbram.eu/) mój dom zyskał nowy, elegancki wygląd, który przyciąga wzrok sąsiadów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki