kosmetyki robione w aptece

moona

kosmetyki robione w aptece

Post autor: moona »

Korzystaliście kiedyś z takich kosmetyków??Jakis czas temu mój dermatolog mi przepisał takie kosmetyki, w doz mi bardzo szybko je zrobili. Używam ich regularnie i muszę przyznać żę działają super
gagat

Re: kosmetyki robione w aptece

Post autor: gagat »

Tak, też często mam takie leki recepturowe od dermatologa i bardzo mi pomagają na rózne problemy skórne. Kosztują niewiele i najczęsciej następnego dnia mam do odbioru. Zamawiam w dozie, bo nie wszystkie apteki mają jeszcze zaplecze do wykonywania leków recepturowych
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Szczerze mówiąc to jeszcze nie spotkałam się z czymś takim, jak robienie kosmetyków w aptece. Leki owszem, sama kilka razy z tego korzystałam, jak dostałam receptę, ale kosmetyki — nie.
wesla

Post autor: wesla »

w takim razie polecam spróbować, mi dermatolog nie raz przepisywał takie produkty i zawsze byłam mega zadowolona z jakości i dzialania, w DOZ bez problemu szybko zrobią
Awatar użytkownika
meryntrant

Post autor: meryntrant »

Jeśli chodzi o mnie, to mam problem ze znamionami. Moja znajoma powiedziała mi, żebym sprawdziła tę ofertę: https://the-clinic.pl/wskazania/znamiona/. Muszę przyznać, że ich klinika posiada wiele metod, które umożliwiają pozbycia się tego typu problemów skórnych i rzecz jasna nie tylko. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć.
ODPOWIEDZ