Jak wziąć pożyczkę przez internet?

Awatar użytkownika
Agata1999

Jak wziąć pożyczkę przez internet?

Post autor: Agata1999 »

Jak wziąć pożyczkę przez internet? Tyle firm się reklamuje że udzielają ich w ten sposób. Dla mnie to brzmi trochę... niebezpiecznie. A Wy co o tym myślicie?
Kościkiewicz

Re: Jak wziąć pożyczkę przez internet?

Post autor: Kościkiewicz »

Najlepiej nie brać. Duże ryzyko. I z doświadczenia w rodzinie wiem, że tak to się zaczyna, a potem wpada w karuzelę długów. Bierzesz kolejny, by spłacić ten co masz i tak wartość rośnie. Odsetki są kosmiczne i nie daje się tak łatwo wyjść na prostą. Duży z tym problem. W rodzinie taki przypadek mieliśmy i tylko upadłość konsumencka pozwoliła stanąć na nogi. Ale to ostateczność i nie polecam nikomu tego przechodzić. A jak już się w coś takiego wkręcić to uderzaj do https://kancelariafenix.pl/upadlosc-konsumencka/. Nam pomogli.
oewonga_pożyczki

Post autor: oewonga_pożyczki »

Cześć,
jestem Tomek, pracuję w Wonga. Jeśli interesuje Cię pożyczka całkowicie online w firmie, która działa w sposób odpowiedzialny i bezpieczny, to chciałbym Ci przedstawić naszą nową ofertę. Teraz, jako nowy klient, biorąc u nas pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłacisz. Jej koszt wynosi 0 zł. Stali klienci mogą pożyczyć do 3000 zł na 30 dni – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto. Jeśli jednak chcesz rozłożyć spłatę swojego zobowiązania na raty, to w Wonga możesz pożyczyć do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Dla nowych klientów przygotowaliśmy promocję pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
jaśku

Post autor: jaśku »

A to ogólnie w sieci jest często omawiane, ale ja nie będę mogła nic więcej powiedzieć, jeśli sami nie będziecie chcieli działać przy zadłużeniach. To znaczy, że można ogłaszać coś takiego jak bankructwo, tylko trzeba wiedzieć jak. I od tego są kursy jak ogłosić upadłość . Moim zdaniem bardzo skuteczne i jedyne właściwe.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Osoby, które ogłosiły upadłość konsumencką często muszą się liczyć z tym, że banki mogą nie chcieć udzielić im pożyczki czy kredytu. W końcu informacja o bankructwie widnieje w rejestrach przez 10 lat. Wskazówki, jak poprawić zdolność kredytową po upadłości konsumenckiej znajdziecie tutaj: https://upadlosckonsumencka.expert/czy- ... to-zrobic/, wśród najistotniejszych kwestii jest regularne spłacanie wierzycieli.
ODPOWIEDZ