Podróż poślubna

Wszystko o podróżowaniu. Rozmawiamy o planach na urlop, fajnych ofertach, ciekawych miejscach do noclegu.
Awatar użytkownika
adamina1994

Podróż poślubna

Post autor: adamina1994 »

Słuchajcie, zastanawiamy się powoli nad naszą podróżą poślubną, nie wiemy gdzie pojechać, nie ukrywam, że trochę boimy się ograniczeń związanych z pandemią. Ale wstępnie planujemy zrobić sobie taki plan na wyjazd poślubny, może polecicie jakieś biuro podróży które organizuje wycieczki, ale raczej po Europie? Dodam, że jesteśmy nastawieni na zwiedzanie, nie leniuchowanie :)
Awatar użytkownika
Kamara

Re: Podróż poślubna

Post autor: Kamara »

Ja w podróży poślubnej nie byłam i w sumie nie czuje, żebym coś tym straciła. Zresztą ślub też miałam bardzo skromny. To przecież nie jest żaden przymus! Jak nie chcecie jechać, to nie jedzcie.
Awatar użytkownika
carbonara

Post autor: carbonara »

Można pojechać. czemu nie? Można też sobie zaplanować bardzo ciekawą podróż i nie trzeba wydawać na nią fortuny. Można na przykład wynająć samochód na tej stronie https://comfortcar.pl/wypozyczalnia-sam ... wa-chopin/ w znanej wypożyczalni i pojechać w dowolne miejsce które uznacie za romantyczne :)
Dżess13

Post autor: Dżess13 »

Ja na swoja podróż poślubną obowiązkowo kupiłam dla siebie i właśnie już dla męża organizery do walizki aby ułatwić nam pakowanie oraz żeby na miejscu nie musieć wszystkiego wypakowywać tylko żeby mieć wszystko pod ręką cały casz. Polecam
ODPOWIEDZ