Modna i niezawodna walizka

Wszystko o podróżowaniu. Rozmawiamy o planach na urlop, fajnych ofertach, ciekawych miejscach do noclegu.
Awatar użytkownika
Xulla

Modna i niezawodna walizka

Post autor: Xulla »

A może chcesz zakupić świetną, modną i niezawodną walizkę? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z ofertą marki titan https://titan-travelite.com.pl/pl/conte ... nnowacyjna. Połączenie polipropylenu i skóry, a także metalu i tworzywa sztucznego tworzą niezawodną i wytrzymałą walizkę.
Awatar użytkownika
Ania252

Re: Modna i niezawodna walizka

Post autor: Ania252 »

A znacie może ten sklep z walizkami - https://equip.pl? Widziałam, że jest tam ogromny wybór najróżniejszych walizek, zarówno twardych jak i miękkich i w różnych rozmiarach. Porządna walizka to podstawa każdego wyjazdu i dobrze jest posiadać co najmniej dwa rozmiary, w zależności od długości planowanego wyjazdu.
Awatar użytkownika
sofia11

Post autor: sofia11 »

Mi ostatnio spodobała się walizka dla dzieci i chyba zamówię dwie dla dzieciaków. Walizka jest solidna, dobrze wykonana i bardzo ładna. Dzieciaki ucieszą się, ze mogą spakować swoje rzeczy w osobne torby. Wasze pociechy też mają swoje walizki czy pakujecie ich rzeczy do wspólnej walizki?
Awatar użytkownika
marlenka

Post autor: marlenka »

Ja jakieś 2 miesiące temu walizkę kupiłam na walizkownia.pl można sobie zerknąć bo mają spory wybór walizek naprawdę dobrej jakości i po okazyjnej cenie.
Awatar użytkownika
Torebkowa

Post autor: Torebkowa »

U mnie mega się sprawdza walizka na kółkach duża popielata - kupiłam ją w sklepie Słoń Torbalski :) mega wysoka jakość :) już kilka razy ją testowałam na wakacjach i ani razu mnie nie zawiodła :) bałam się czy nie uszkodzi się ona w luku bagażowym w samolocie - ale wygląda non stop jak nowa :)
Awatar użytkownika
natusia

Post autor: natusia »

Poza walizką warto też pomyśleć o tym, żeby kupić kuferek na kosmetyki To wam zdecydowanie ułatwi pakowanie się i sprawi, ze wszystkie rzeczy będą w jednym miejscu. Ja sama mam taki kuferek i bardzo sobie go chwalę. Myślę, że i was zainteresuje, bo przynajmniej wszystkie rzeczy są w jednym miejscu.
Grażka

Post autor: Grażka »

Ja uważam, że dobra walizka musi nie tylko ładnie się prezentować - powinna być ona również bardzo trwała i wytrzymała, żeby przetrwała każdą podróż. Takie właśnie solidne walizki widziałam ostatnio w sklepie internetowym Betlewski.com. Tak więc polecam się tam rozejrzeć :)
oluchnaa

Post autor: oluchnaa »

Najważniejsze jest to, aby walizka spełniała swoją rolę i była dobra jakościowo. Mnie przykładowo teraz spodobała się
walizka na kółkach średnia , którą znalazłam u firmy Solier. No widać, że jest solidna i ma w sobie to coś. Chyba na nią się zdecyduję.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

A czy walizka powinna być modna? Może głupie pytanie, ale jak dla mnie walizka powinna być praktyczna, choć rozumiem, że istnieje jakiś trend na walizki, o którym nie wiem.
Awatar użytkownika
meryntrant

Post autor: meryntrant »

Jeżeli zastanawiasz się, dlaczego warto korzystać z pokrowców na walizki, to na stronie https://net-konkursy.pl/dlaczego-warto- ... a-walizki/ znajdziesz wiele istotnych powodów. Dowiedz się, jakie są zalety używania pokrowców i jak mogą znacząco poprawić trwałość i wygodę podróżowania z walizką. Zainwestuj w ochronę swojego bagażu już teraz!
ODPOWIEDZ