Jesienne podróże

Wszystko o podróżowaniu. Rozmawiamy o planach na urlop, fajnych ofertach, ciekawych miejscach do noclegu.
Awatar użytkownika
Mojmira73

Jesienne podróże

Post autor: Mojmira73 »

Lubicie podróżować jesienią? Ja jestem wielką fanką wypoczynku we wrześniu i w październiku, lubię jesień, ale wiecie, najlepiej, żeby była to taka polska złota jesień, chociaż deszczowej pogody również nie przekreślam :) Planuję wyjazd pod koniec miesiąca, na kilka dni w polskie góry, koniecznie muszę kupić sobie płaszcz przeciwdeszczowy, polecicie konkretny?
seelen

Re: Jesienne podróże

Post autor: seelen »

Ja to wam powiem,, że mam sporo problemów, ale jak coś ,to na pewno dobrym kierunkiem dla mnie będzie miejsce, gdzie są pomosty pływające producent niejeden się dobry znajdzie, a ja jednak lubię podróżować w miejscach, gdzie mam naprawdę sporą pomoc i wskazówkę osób pewnych siebie i pomocnych.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

To może warto byłoby nawet na weekend wyjechać w góry? Jedną z ciekawych możliwości jest także skorzystanie z takich rozrywek jak paintball, co jest opcją na wypady ze znajomymi czy jakieś świętowanie. Jeżeli lubicie paintball, to tu: https://bcamp.pl/jak-wygrac-partie-pain ... wskazowki/ można znaleźć kilka podpowiedzi na to, jak wygrać takie paintballowe starcie w lesie.
Awatar użytkownika
stella

Post autor: stella »

Uważam że bardzo dobrym kierunkiem na jesienne podróże jest stolica. A mówią że warszawa samochodem to najlepszy pomysł. Można teraz bez problemu wynająć samochód i zwiedzić też okolice miasta. Więcej wskazówek znajdziecie na tej stronie https://wiadomosci.wp.pl/warszawa/warsz ... 697899296a
niedojame

Post autor: niedojame »

Życie niesamowicie zaskakuje i daje nam czasem coś, z czego albo nie umiemy skorzystać, albo nie chcemy, bo coś nas blokuje. I to jest przykre, bo można by było stworzyć coś cudownego. Zamierzam jednak korzystać z życia na maxa, analizując swoje ograniczenia. Może dla mnie dobrą rozrywką będzie dubaj nocą ?
ODPOWIEDZ