Witajcie,
co Waszym zdaniem najlepiej zrobić z autem uszkodzonym w wyniku wypadku? Ja ostatnio trafiłam na stronie internetowej https://skup-aut-torun.pl/ skup aut powypadkowych Toruń, gdzie, jak widać, można taki samochód w bezproblemowy sposób sprzedać. Tak więc jeśli jesteście z tych okolic, to polecam
Auto po wypadku
Wszystko o samochodach, rowerach i narzędziach, jakie trzymamy w garażu. To miejsce, w którym znajdziesz informacje o kosiarkach, odkurzaczach do liści, karcherach, jak i zimowaniu opon.
Re: Auto po wypadku
Post autor: Wąski »
Taki samochód pozostaje nam oddać na złom i rozejrzeć się najlepiej od razu za nowym autem. Ja właśnie teraz zastanawiam się nad zakupem Volkswagena Beetla. Nawet miałem okazję trochę o nim poczytać na stronie https://garbus.pl/pl/n/14 i jestem zdania, że faktycznie są to bardzo ważne kwestie.
Post autor: Ariel Nąs »
Jeśli mieliście wypadek, a wasz samochód nie nadaje się już do naprawy to auto złom Sucha Beskidzka pomogą wam w szybkim i profesjonalnym zezłomowaniu pojazdu. Bez problemu odbiorą go ze wskazanego przez was miejsca, pomogą we wszystkich procedurach związanych ze sprzedażą i zezłomowaniem samochodu. Firma posiada 30 lat doświadczenia na rynku, więc z pewnością możecie im zaufać, gdyż pracują tam świetni specjaliści.
Post autor: rakietka »
Oj w takiej sytuacji wiele nie pozostaje zrobić a najgorsze że tracisz zniżki i zostajesz bez samochodu tak na dobrą sprawę jak sobie z tym poradzić? :O
- carbonara
Jeśli zdarzy się wypadek samochodu z wypożyczalni to nie w ogóle żadnego problemu. Nie ma się czym stresować bo w razie czego wypożyczalnia podstawi inne auto a ewentualne koszty naprawy samochodu pokrywa ubezpieczenie
Post autor: Ikruqxoo »
Ja tam nie bawiłbym się w auta powypadkowe, bo to nigdy nie wiadomo co się z tym autem stało, a to jednak zmienia wiele w bezpieczeństwie samochodu. Nie raz widziało się auta, które były złożone ze szpachli, bo były aż tak obite w trakcie wypadku. Nie zawsze można to zobaczyć na pierwszy rzut oka. Jak chcesz zaoszczędzić, to jednak decyduj się na auta z komisu.
- panda90
Czasem oddanie auta do skupu jest najlepszym rozwiązaniem. Dlatego właśnie polecam Wam takie rozwiązanie jak auto pomoc drogowa Stalowa Wola Tomcar: https://kasacja.stalowa-wola.pl/ . Jestem pewna, że będzie to trafiony wybór.
Wróć do „Garaż - samochody, rowery, narzędzia”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne