Wykończenie mieszkania w Krakowie...kogo wybrać?

To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
Robuś1973

Wykończenie mieszkania w Krakowie...kogo wybrać?

Post autor: Robuś1973 »

Zamierzam skorzystać z usług remontów i wykończenia mieszkań w Krakowie firmy https://rem-krak.pl/krakow/remonty/wyko ... trz-krakow .
Czy ktoś korzystał już z ich usług i co o nich sądzicie? Słyszałem że są rzetelni i profesjonalni i mają rozsądne ceny!
mąm

Re: Wykończenie mieszkania w Krakowie...kogo wybrać?

Post autor: mąm »

Hehe, jak znajdziesz, to daj znać. Ja co prawda inwestuję sporo i mi się nawet podobają takie rozwiązania jak stara cegła na ścianę , ale nie wiem, czy mogłabym w ten sposób pomyśleć. Chodzi o to, że nie wszyscy chcą się tym zajmować. A mi zależy, żeby wszystko zostało wykonane bardzo dobrze. No i żeby to naprawdę mogło miło zaskoczyć.
biłomek

Re: Wykończenie mieszkania w Krakowie...kogo wybrać?

Post autor: biłomek »

W poszukiwaniu odpowiedniej ekipy remontowej warto przejrzeć kategorię usługi i firmy w serwisach ogłoszeniowych. Znajdziemy tam szeroką gamę specjalistów w róznych dziedzinach. Niezależnie od funduszy z pewnością znajdziemy odpwiedniego fachowca, który odpowiednio zajmie się wykończeniem mieszkania.
ODPOWIEDZ