Wyjątkowe meble kuchenne na wymiar

To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
Awatar użytkownika
andżelika-65

Wyjątkowe meble kuchenne na wymiar

Post autor: andżelika-65 »

Cześć! Co sądzicie na temat mebli kuchennych ze studia Artii? Myślicie, że warto w nie zainwestować? Szukam kogoś kto zaprojektuje i wykona dla mnie idealne meble.
Awatar użytkownika
Lubomil_71

Re: Wyjątkowe meble kuchenne na wymiar

Post autor: Lubomil_71 »

Hmm.. Ja mam bardzo dobre zdanie na temat tej firmy. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie – widać, że mają indywidualne podejście do klienta. Co do mebli to bardzo polecam, są bardzo dobrze wykonane i spełniają wszystkie normy europejskie. 
Jasnia

Post autor: Jasnia »

Zobacz sobie wizualizacje Kler na ich stronie https://www.kler.eu/pl/kler-kitchen. Od niedawna mają usługę kuchni na wymiar, a ich meble mi bardzo przypadają do gustu. Kuchnia nie jest modułowa, projekt jest indywidualny taka jak u stolarza zgodnie z potrzebami klienta.
elena90

Post autor: elena90 »

My zastanawiamy się nad meblami na wymiar do kuchni i garderoby. Przejrzałam wiele ofert różnych firm i ta www.meblebrzeski.pl według mnie ma świetną ofertę. Warto się z nią zapoznać bliżej. Może akurat wpadnie wam coś w oko. My chyba skorzystamy z ich usług.
monkey20

Post autor: monkey20 »

Moja znajoma od dawna mówiła mi, że powinnam pójść w nowoczesne akcesoria meblowe , takie jak gałki do szuflad, żeby trochę zmienić wystrój domu. Trochę się tym martwiłam, ale zdecydowanie warto jest poszerzyć wiedzę na ten temat, bo to może mieć fajne zakończenie. Co sądzicie o takich zmianach?
techor

Post autor: techor »

planując kuchnię pod zabudowę, warto z góry przewidzieć miejsce na dobrą zmywarkę – najlepiej taką, która ma szufladę na sztućce i przemyślany układ wnętrza. zmywarki whirlpool są nie tylko pojemne, ale też ciche i energooszczędne, a to wszystko robi różnicę na co dzień.
ODPOWIEDZ