Remont salonu

To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
Piotrek.a.b.c.

Remont salonu

Post autor: Piotrek.a.b.c. »

Hej, planuję zrobić kompleksowy remont salonu i szukam ekipy, która pomaluje ściany i ułoży parkiet. Kogo możecie mi polecić? Zależy mi na firmie z Warszawy.
Mariannka88

Re: Remont salonu

Post autor: Mariannka88 »

Cześć, jeśli nadal szukam sprawdzonej ekipy remontowej to skontaktuj się z nimi https://haloremont.pl/ Mają szeroką ofertę usług i niskie ceny. Mojemu bratu malowali wszystkie ściany w domu i był bardzo zadowolony z efektów i współpracy z nimi.
golia22

Post autor: golia22 »

Chcę zmienić wystrój w domu, dlatego zastanawiam się konkretnie nad tym, jak to ogarnąć. Nie ma być drogo, dlatego myślę, że spray czerwony mat do półki metalowej będzie świetny. To kompletnie zmieni wystrój kuchni. Zgodzicie się ?
Awatar użytkownika
foxi

Post autor: foxi »

Jeśli myślicie o gruntownym remoncie salonu, to powinniście tez pomyśleć o wymianie podłogi. Co jakiś okres czasu to konieczny zabieg. Proponuję wam zajrzeć do miejsca, gdzie wybór jest duży , wtedy łatwiej będzie podjąć decyzję - to parkiety Białystok .Tam możecie liczyć także na fachowe rady, które z pewnością się przydadzą.
ODPOWIEDZ