Rekuperacja opinie
To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
- Krewetka
Re: Rekuperacja opinie
My korzystaliśmy z oferty Centrum Rekuperacji i tam specjaliści doradzili nam wszystkie urządzenia, wykonali projekt, kosztorys i wykonali instalację. Mamy rekuperację już ponad pół roku i póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Zobaczymy jak będzie zimą, ale z tego co słyszałem to z rekuperacją można zmniejszyć koszty ogrzewania o sporą sumkę.
-
Z tego, co się orientuję, to bardzo dobrej jakości rekuperatory można całkiem niedrogo zamówić na stronie internetowej https://czystyklimat.pl/. Jeśli więc zastanawiacie się nad montażem takiej profesjonalnej rekuperacji, to polecam zapoznać się z tą ofertą
Post autor: aśka »
a czy w waszej instalacji rekuperacyjnej jest może wymienniki ciepła i wilgoci czy nie jest on obowiązkowy?
Podobno powietrze jest znacznie lepszej jakości jak się go zastosuje czy to prawda?
Podobno powietrze jest znacznie lepszej jakości jak się go zastosuje czy to prawda?
Post autor: łukasz »
a czy wy może wiecie jaki rekuperator powietrza jest nalepszy? Są może jakieś kategorie takiego produktu jak to działa?
Dajcie znać bo ja zero pojęcia a żona nagle chce rekuperacje
Dajcie znać bo ja zero pojęcia a żona nagle chce rekuperacje
Post autor: ZuzinkaBalik »
Nie ma czegos takiego jak najlepszy rekuperator. Po to robisz projekt żeby dobrac odpowiednią centralę rekuperacyjną. I tego się trzymaj. Samemu możesz kupić np. kanały wentylacyjne bezpośrednio od producenta https://www.pssystem.net/ Wyjdzie cię 2x taniej niż w sklepie.
Post autor: David »
Ogólnie jest to całkiem fajne rozwiązanie, ale jednak gdy chodzi o samo ogrzewanie to już my sami tak naprawdę musimy wiedzieć na co najlepiej się zdecydować. Ja od siebie chcę dodać, że myślałem o zakupie pompy ciepła Kaisai ale coś mi ewidentnie nie pasowało. Finalnie jej nie wziąłem i nadal się rozglądam za jakimś urządzeniem.
Post autor: baśka1 »
Z tego co słyszałam to jednak bardzo dobre są podgrzewacze wody do kuchni , dodatkowo też wyróżniają się one faktycznie wysoką jakością, więc może jednak to będą dla mnie udane zakupy. Jak wy sądzicie w ogóle?
Post autor: renataborki »
Jak dla mnie rekuperacja Chorzów to był strzał w 10. Nie dość, że w domu jest mniej kurzu to ja i moja rodzina możemy oddychać świeżym i czystym powietrzem, a to dla nas bardzo ważne.
Post autor: justyśkaa »
Od pewnego czasu zastanawiam się nad takim urządzeniem jak rekuperator noxa . Co przyciąga mnie do tych produktów to ich niezawodne wykonanie oraz konkurencyjne ceny. Dodatkowo też oferta jest tutaj bardzo rozbudowana
- meryntrant
Post autor: meryntrant »
Od pewnego czasu poszukuję jakościowych rozwiązań z zakresu wentylacji i rekuperacji. Na stronie internetowej tej firmy: https://www.stiebel-eltron.pl/pl/produk ... racja.html udało mi się znaleźć solidną ofertę, która pozwoli mi utrzymać budżet w interesującej mnie kwocie. Warto było zajrzeć tam.
Post autor: Izyda »
Jeśli szukasz niezawodnych systemów rekuperacji, warto zajrzeć na psbud.pl, gdzie znajdziesz szeroki wybór urządzeń dostosowanych do różnych potrzeb. Rekuperacja to inwestycja w zdrowie i komfort domowników. Dzięki ciągłemu nawiewaniu świeżego powietrza, eliminujemy problem wilgoci i pleśni w domu. To także świetne rozwiązanie dla alergików, ponieważ systemy te filtrują powietrze, usuwając zanieczyszczenia i alergeny.
Post autor: tattinna »
W moim domu ma być zainstalowane urządzenie takie jak przepływowe ogrzewacze wody elektryczne i jestem ciekawa, jakie koszty mogę zauważyć w przeciągu miesiąca. Może nie zmienią w sumie dużo tego, co mam do zrobienia? A może tak? Jestem ciekawa, dlatego proszę o wskazówki, mam nadzieję, że wiecie, jakie to pomocne.
Post autor: zubek »
W sklepie internetowym https://www.climapolska.com.pl/sklep/ można zakupić klimatyzatory, wentylatory oraz inne urządzenia związane z kontrolą temperatury i jakości powietrza. Oferta sklepu obejmuje produkty od renomowanych producentów, które są dostępne w różnych wariantach. Sklep umożliwia zakupy online z opcją dostawy oraz montażu.
Wróć do „Dom - sprzątanie, gotowanie, remonty i majsterkowanie”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne