Odkurzacz pionowy

To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
Bożenka

Odkurzacz pionowy

Post autor: Bożenka »

Witam, kilka dni temu popsuł mi się odkurzacz i musze kupić nowy, ale nie bardzo wiem, na jaki się zdecydować. Chciałabym odkurzacz pionowy, bo taki zwykły, na kabel jest ciężki i nie chce mi się go nosić wiecznie po schodach góra-dół. Poza tym, latanie z kablem tez mnie nie bawi. Jaki pionowy odkurzacz polecacie? Chcę wydać max. 1000 zł. Chce nowy, nie używany. Zależy mi, by maksymalnie długo pracował na 1 ładowaniu i aby miał podświetlenie. Dobrze też, by był przycisk pozwalający zablokować włączanie odkurzacza, tzn. abym w trakcie odkurzania nie musiała cały czas trzymać wciśniętego przycisku ON. Dayson raczej odpada bo drogi jest, a znacie polecacie np. Hoover?

---------------
jak sprawnie wynająć toalety przenośne Poznań?
gośka00332

Re: Odkurzacz pionowy

Post autor: gośka00332 »

Ja aktualnie szukam jakiegoś fajnego odkurzacza do nowego mieszkania i podpowiem, że szukam jakiś modeli, które mają bardzo cichą pracę. Wiadomo, że w bloku mieszkają również inne osoby, a mnie zdarza się odkurzacz naprawdę bardzo późno. Podobno informacji warto szukać na stronie https://www.oleole.pl/artykuly/wszystki ... age-.bhtml
patryśka

Post autor: patryśka »

Moim zdaniem najlepiej jest postawić na bezprzewodowy odkurzacz roomba. Bardzo dokładnie odkurza, świetnie radzi sobie z sierścią moich zwierząt, a dodatkowo nie rysuje podłogi, ani nie obija się o meble czego się na początku obawiałam. Jest naprawdę super
Chojńcka52

Post autor: Chojńcka52 »

Mi sprzątanie sprawia przyjemność i odkurzanie jest jeszcze prostsze od kiedy kupiłam odkurzacz pionowy https://bazarowisko.pl/outlet-agd-do-do ... ze-pionowe. Nie muszę się schylać i dzięki temu nie bolą mnie plecy. A sprzęty w tym outlecie są w idealnym stanie i w bardzo atrakcyjnych cenach.
ODPOWIEDZ