Niedrogie krzesła do kuchni - gdzie takie kupić?

To idealny wątek, by porozmawiać o organizacji życia domowego, podzielić się trikami odnośnie gotowania lub sprzątania, a także opisujemy wady i zalety zakupionego sprzętu AGD i RTV!
Awatar użytkownika
PannaMigotka

Niedrogie krzesła do kuchni - gdzie takie kupić?

Post autor: PannaMigotka »

Znacie jakieś sklepy, do których warto zerknąć?
Tutaj https://swiat-krzesel.pl/pol_m_Dom_Krze ... e-233.html widziałam coś takiego.
Mają dość duży wybór.
Może kojarzycie też inne sklepy?
Fajnie byłoby móc je porównać.
Awatar użytkownika
pukla123

Re: Niedrogie krzesła do kuchni - gdzie takie kupić?

Post autor: pukla123 »

jak chodzi o dodatki do mieszkania to polecam grill. Ja mam elektryczny ale na stronie www.decofire.pl jest ich całe mnóstwo. Gazowe, Węglowe. Także zastanów się jaki grill będzie najlepszy dla Ciebie. Tylko nie zwlekaj długo z decyzją, bo teraz trwa wyprzedaż
Miłosz

Re: Niedrogie krzesła do kuchni - gdzie takie kupić?

Post autor: Miłosz »

pukla123 pisze: ↑01 sty 2020, 8:05 jak chodzi o dodatki do mieszkania to polecam grill. Ja mam elektryczny ale na stronie www.decofire.pl jest ich całe mnóstwo. Gazowe, Węglowe. Także zastanów się jaki grill będzie najlepszy dla Ciebie. Tylko nie zwlekaj długo z decyzją, bo teraz trwa wyprzedaż
Ja kupiłem jakiś czas temu grill ogrodowy okrągły. Taki zwykły, jakich wiele w ogródkach. Jednak bardzo się z tego cieszę, bo długo nie miałem ogrodu, więc byłem też pozbawiony możliwości grillowania.
ODPOWIEDZ