Materac
Materac
Post autor: Amelikaś »
Muszę wymienić swój materac na nowy i zastanawiam się nad materacem z oferty ArtMedic
Słyszałam, że rzeczywiście tego typu materace pozytywnie wpływają na pozycje ciała i mają właściwości zdrowotne. Podobno ten producent ma solidne i wysokiej jakości materace, także uważam że warto zainwestować w taki produkt. Wpiszcie sobie w google: materace viscotherapy, to zobaczycie o jakich materacach mówię.

Re: Materac
Post autor: Lolkaś »
Bardzo duży wybór mają na materacyk.pl Jakiś czas temu rodzice zamawiali tam swój do sypialni materac i mieli mega ofertę a my jakieś trzy tygodnie temu do nowego mieszkania potrzebowaliśmy
muszę przyznać że nie do końca im na początku wierzyłam ze aż tak można sie wyspać ale jest super

Post autor: Kaśka »
Jeśli chodzi o materac to ja szczerze, i z doświadczenia, moge polecić taki z pianki termoelastycznej, może i cenowo wychodzą drożej ale śpi się zdecydowanie wygodniej:) Ja mam swój z sovea i jestem nim zachwycona! W końcu nic się nie odgniata, nie ma żadnych dziur! Materac za to fajnie układa się do ciała i daje dobre podparcie w każdej pozycji snu;)
Post autor: zośieńka »
Powiedzcie mi, proszę jaki materac jest najlepszy dla dziecka w wieku przedszkolnym, do pierwszego łózka, w sklepie specjalistycznym doradzono mi materac kieszeniowy 90x200, rozmiary wiadomo, są różne, ale zależy mi głównie na wygodzie dziecka, by było mu łatwiej przyzwyczaić się do samodzielnego spania, w swoim własnym pokoju, bo już moim zdaniem najwyższy czas.
- Ogrodnik78
Post autor: Ogrodnik78 »
Materac jak i same łóżka czy poduszki możesz znaleźć na https://selene.pl/jak-wybrac-najlepsza- ... ania,31,21 , więc polecam Ci tam zajrzeć. Firmę Selene pewnie większość z Was zna, więc powiem tylko, że jeśli nie będziesz mógł się zdecydować, to polecam skontaktować się z ich biurem obsługi, a na pewno chętnie Ci pomogą.
Post autor: dać »
Może i tak, szczerze mówiąc, nie słyszałam o nich, ale wydają się być w porządku. My materac kupiliśmy w dobrej cenie, lokalnie w sklepie, bo chcieliśmy sprawdzić jego sprężystość miękkość, to, czy jest wygodny. Niedawno jeszcze skorzystałam z usług firmy PIKO https://taniepikowanie.com/pikowanie-tk ... eracowych/ z Koźminka, która zajęła się pikowaniem tkanin materacowych. Ich oferta jest kompleksowa, wyszło to bardzo dobrze, polecam. Materac ma teraz lepsze właściwości cieplne, no i lepiej wygląda
.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne