Farby bez amoniaku
- Saloma85
Farby bez amoniaku
Dziewczyny, stosowałyście kiedykolwiek naturalne farby bez amoniaku? Jak wrażenia? Słyszałam, że włosy są po nich niesamowicie miękkie i odżywione. To właśnie z suchością włosów mam największy problem podczas używania farb tradycyjnych. Myślicie, że w takim wypadku powinnam postawić na naturalne?
Re: Farby bez amoniaku
Post autor: Kaśia »
Wiele osób decyduje się na farbowanie włosów, ponieważ zaczęli siwieć. Moim zdaniem to zły pomysł, ponieważ traktowanie włosów chemia nie jest dobre. Na rozwiązanie problemu siwienia, radzę użyć tego preparatu https://gr-7.eu/. Jest bardzo skuteczny i co ważne, jest to mieszanka ziół.
Post autor: jętka »
Podpowiem Ci super markę naturalnych farb. Ja kupuję pozbawione amoniaku farby - ściślej od marki Color&Soin. Genialne są. Ładnie pachną, nie uczulają, nie podrażniają, nie mają w sobie kompletnie chemii, a super kryją. Paleta barw jest dosyć duża więc spokojnie dobierzesz coś dla siebie. No i wielki plus - farby Color&Soin kosztują grosze!
Post autor: kryśka »
Ja też nie stosuję farb z amoniakiem, przeszłam na naturalne farby do włosów, które można kupić w Ekoaleja . Nie powodują żadnych podrażnień na skórze głowy i co ważne kolor utrzymuje się naprawdę długo, a nie tak jak w przypadku zwykłych farb do włosów, że kolor spłukuje się podczas mycia.
Post autor: oliś »
Tutaj https://darmarsklep.pl/s/41856,l-oreal-casting-creme jest namiar na sklep, gdzie można zakupić wiele ciekawych farb do włosów w różnych odcieniach. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć. Propozycji jest sporo. Na pewno każdy z powodzeniem znajdzie tam coś dla siebie. Mają tam sporo propozycji.
- meryntrant
Post autor: meryntrant »
Z tego, co mi wiadomo, firma mkkolibri specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości farb do tworzyw sztucznych, co czyni ją idealnym wyborem dla producentów przemysłowych. Aby dowiedzieć się więcej na temat oferty, proponuję odwiedzenie ich strony internetowej. To eksperci w dziedzinie, a ich doświadczenie może być wartościowe dla Twojego biznesu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki