Zegarek dla dziadka

Coraz chętniej mężczyźni sięgają po biżuterię! To fakt. Bransoletki, wisiorki amulety - dzielimy się inspiracjami, nowinkami, informacjami o markach i historii męskiej biżuterii.
Martuśka

Zegarek dla dziadka

Post autor: Martuśka »

Cześć!
Zostało dziesięć dni więc mam nadzieję, że zdążę, ale szukam fajnego zegarka dla dziadka. Mój dziadek jest eleganckim mężczyną, który zawsze chwalił się nienagannymi manierami i dobrym gustem. Mogę wydać tak do 500zł. Marka to jeden problem, ale mniejszy. Największym problemem jest to, że nie wiem czy lepszy byłby zegarek elektroniczny czy klasyczny. Z jednej strony dziadkowi pewnie łatwiej byłoby dojrzeć godzinę na elektronicznym wyświetlaczu, ale z drugiej no jednak zwykły, ze wskazówkami zdecydowanie bardziej do niego pasuje. Czy jesteście mi w stanie coś podpowiedzieć? Najlepiej konkretne modele!

--------------------------
Zapytaj mnie o placówki pocztowe
Grażka

Re: Zegarek dla dziadka

Post autor: Grażka »

Moim zdaniem takie zegarek na prezent powinien być przede wszystkim dobrej jakości. Co powiesz na jakiś zegarek marki premium, na przykład Sinn? Ja widziałam takie zegarki ostatnio w sklepie internetowym Zatoka Zegarków, polecam więc się tam rozejrzeć ;)
Awatar użytkownika
megi02

Re: Zegarek dla dziadka

Post autor: megi02 »

Moim zdaniem takie zegarek na prezent powinien być przede wszystkim dobrej jakości. Wtedy i pięknie wygląda i pasuje do okazji. Szukaj, sprawdzaj, a na pewno wybierzesz coś odpowiedniego. Jestem przekonana. Musicie tylko wiedzieć, jaki jest gust tej osoby.

___
Hotel Świeradów Zdrój
ODPOWIEDZ