Plecak dla mamy

Coraz chętniej mężczyźni sięgają po biżuterię! To fakt. Bransoletki, wisiorki amulety - dzielimy się inspiracjami, nowinkami, informacjami o markach i historii męskiej biżuterii.
Awatar użytkownika
Inka

Plecak dla mamy

Post autor: Inka »

moja siostra niedawno została młodą mamą i zastanawiam sie co praktycznego mogłabym jej podarować bo ubranek ma dość dużo. Zastanawiam się nad takim plecakiem opublikowany tutaj , bo w sumie moze jej się przydać na wielu spacerach czy zakupach.
Awatar użytkownika
Zenobi

Re: Plecak dla mamy

Post autor: Zenobi »

Fajne są te plecaki turystyczne na Ceneo https://www.ceneo.pl/Plecaki/p:Vans.htm i ja chyba sobie jakiś stąd wybiorę. Właściwie to powinnam też kupić dla dzieciaków i męża, bo lubimy takie rodzinne piesze wycieczki po pobliskim lesie. Ładne są wzory i widać, że uszyte z mocnych materiałów. Poza tym to bardzo popularna marka, której produkty sprawdzają się w trudnych warunkach atmosferycznych.
Awatar użytkownika
SerenadaOPoranku
Kontakt:

Post autor: SerenadaOPoranku »

Myślę, że nie trafisz lepiej , jak na URL. Znajdują się tu plecaki dla rodzinki, więc dla młodej mamy też się coś znajdzie.
Materiały WS-TEX
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

Inka pisze: ↑07 paź 2019, 17:10 moja siostra niedawno została młodą mamą i zastanawiam sie co praktycznego mogłabym jej podarować bo ubranek ma dość dużo. Zastanawiam się nad takim plecakiem tiny.pl/ttx8j opublikowany tutaj , bo w sumie moze jej się przydać na wielu spacerach czy zakupach.
A może jakieś plecaki? Albo najlepiej taki wygodny plecako-worek? Tu robią naprawdę piękne: https://maremidesign.pl/

Obrazek
sara88988

Post autor: sara88988 »

To powiedzcie mi, jaki konkretnie mi polecacie, jeśli chodzi o jakąś konkretną jakość? Macie może jakieś swoje ulubione propozycje?

__
wyświetlenia na yt
ODPOWIEDZ