Dobry jubiler w Bydgoszczy

To miejsce dla prawdziwych pasjonatów biżuterii. Opowiadamy tu o historii biżuterii, znanych i cenionych markach, sposobach wyrobu biżuterii, kamieniach, falsyfikatach, przypominamy najbardziej znane historie ze świata jubilerów. To miejsce, w którym Twoje srocze oko zapełni biżuteryjną ciekawość.
Awatar użytkownika
marlenka

Dobry jubiler w Bydgoszczy

Post autor: marlenka »

Hej znacie może jakiegoś godnego polecenia jubilera w Bydgoszczy?
Awatar użytkownika
zaq12wsx

Re: Dobry jubiler w Bydgoszczy

Post autor: zaq12wsx »

Polecam jubiler sigma jeżeli chodzi o Bydgoszcz. Sprawdzone miejsce do zakupu biżuterii sporo razy u nich kupowałam biżuterię i do dnia dzisiejszego jestem z niej zadowolona. Zresztą nawet obrączki mamy z tego sklepu razem z mężem.
Awatar użytkownika
marlenka

zaq12wsx pisze: ↑19 lut 2020, 11:03 Polecam jubiler sigma jeżeli chodzi o Bydgoszcz. Sprawdzone miejsce do zakupu biżuterii sporo razy u nich kupowałam biżuterię i do dnia dzisiejszego jestem z niej zadowolona. Zresztą nawet obrączki mamy z tego sklepu razem z mężem.

A można wiedzieć na jakiej ulicy znajduje się ten jubiler?
Awatar użytkownika
zaq12wsx

Post autor: zaq12wsx »

Oni mają stronę internetowa zerknij http://jubilersigma.pl/ znajdziesz tam informację o ulicy na jakiej znajduje się jubiler.
Awatar użytkownika
marlenka

Dzięki już mam dokładny adres.
Zerknę do nich na czasie i mam nadzieję, że znajdę to czego szukam od kilku dobrych tygodni.
ODPOWIEDZ