Biżuteria ze stali ELORI opinie

To miejsce dla prawdziwych pasjonatów biżuterii. Opowiadamy tu o historii biżuterii, znanych i cenionych markach, sposobach wyrobu biżuterii, kamieniach, falsyfikatach, przypominamy najbardziej znane historie ze świata jubilerów. To miejsce, w którym Twoje srocze oko zapełni biżuteryjną ciekawość.
żania

Biżuteria ze stali ELORI opinie

Post autor: żania »

Hej hej wszystkim,
Potrzebuję pilnie Waszej porady. Szukam prezentu dla przyjaciółki. Chciałam coś z biżuterii bo ona ma mało i wiem, że marzy o czymś ładnym. Znam jej gust. Spodobała mi się kolekcja z biżuterii Elori chciałam jej coś ładnego tam zamówić najlepiej całą nową szkatułkę + biżuteria. Jednak ona ma podrażnienia od biżuterii i zastanawiam się czy stal chirurgiczna będzie odpowiednia?
młoda

Re: Biżuteria ze stali ELORI opinie

Post autor: młoda »

Dobry wybór :) Nie uczuli ją ta biżuteria sama noszę taką i to moja jedyna biżuteria. Po innej myślałam, że się zadrapię. Pomysł ze szkatułką jest mega super. Nie wiem czy masz u siebie w okolicy pepco albo sklep action tam mają ładnie szkatułki niedrogie. Kup jej np. 2-3 pary kolczyków, jakieś bransoletki i naszyjniki z Elori. Na całość wydasz max 200zł ze szkatułką, a efekt zrobisz wow na kolezance na pewno. Elori ma fajną tą nową kolekcję z perełkami.
oluś881

Post autor: oluś881 »

żania pisze: ↑02 paź 2021, 11:10 Hej hej wszystkim,
Potrzebuję pilnie Waszej porady. Szukam prezentu dla przyjaciółki. Chciałam coś z biżuterii bo ona ma mało i wiem, że marzy o czymś ładnym. Znam jej gust. Spodobała mi się kolekcja z biżuterii Elori chciałam jej coś ładnego tam zamówić najlepiej całą nową szkatułkę + biżuteria. Jednak ona ma podrażnienia od biżuterii i zastanawiam się czy stal chirurgiczna będzie odpowiednia?
Jaką lubicie biżuterię?

___
elektryk samochodowy Bydgoszcz Błonie
magdaleń

Post autor: magdaleń »

młoda pisze: ↑02 paź 2021, 11:58 Dobry wybór :) Nie uczuli ją ta biżuteria sama noszę taką i to moja jedyna biżuteria. Po innej myślałam, że się zadrapię. Pomysł ze szkatułką jest mega super. Nie wiem czy masz u siebie w okolicy pepco albo sklep action tam mają ładnie szkatułki niedrogie. Kup jej np. 2-3 pary kolczyków, jakieś bransoletki i naszyjniki z Elori. Na całość wydasz max 200zł ze szkatułką, a efekt zrobisz wow na kolezance na pewno. Elori ma fajną tą nową kolekcję z perełkami.
Po tym, jak czytałam Twoją wiadomość zamówiłam sobie bransoletkę i kolczyki. Super jakość jestem zachwycona. Dziękuję! :*
młoda

Post autor: młoda »

Cieszę się, że mogłam doradzić. Nie poleciłabym czegoś, czego sama nie używam lub nie jestem pewna. Ja stałam się stałą klientką Elori i na pewno nie raz jeszcze zamówię od nich biżuterię. Szczególnie, że widziałam nową kolekcję i bardzo mi się podoba. Przy tak niskich cenach za bransoletki, kolczyki czy naszyjniki nie szkoda mi wydać trochę kasy.
żania

Post autor: żania »

młoda pisze: ↑31 paź 2021, 15:07 Cieszę się, że mogłam doradzić. Nie poleciłabym czegoś, czego sama nie używam lub nie jestem pewna. Ja stałam się stałą klientką Elori i na pewno nie raz jeszcze zamówię od nich biżuterię. Szczególnie, że widziałam nową kolekcję i bardzo mi się podoba. Przy tak niskich cenach za bransoletki, kolczyki czy naszyjniki nie szkoda mi wydać trochę kasy.
Dziękuję! Przyjaciółka zadowolona z prezentu i ja również, bo sobie też coś zamówiłam :D :D :D
Jestem w szoku jaka jakość za nieduże pieniądze. Nakupiłam sobie i przyjaciółce błyskotek i zapłaciłam chyba niecałe 160zł. Śmieszne pieniądze. W tych popularnych sklepach jubilerskich za jeden najtanszy produkt bym tyle dala...
włoskistyl

Re: Jakie studia wybrac

Post autor: włoskistyl »

Ciekawe, fajnie, że to zostało napisane :)
-
Przedłużanie włosów - Zabieg przedłużanie włosów lub zagęszczanie włosów może być realizowany przez salon fryzjerski na miejscu lub z dojazdem do domu Klientki. Ten zabieg jest całkowicie nieinwazyjny oraz z reguły trwa kilka godzin. Metody wykonania rozdzielamy na te wykonywane na zimno (zaciskanie pasemek naturalnych włosów) i na ciepło (łączenie naturalnych pasm włosów za pomocą zgrzewarek).
Joanna Jonska

Post autor: Joanna Jonska »

Miałam na sobie biżuterię z Elori konkretnie bransoletkę, pierścionek i naszyjnik na rozdaniu nagród u mnie w pracy w zeszłym miesiącu. Wiele osób pytało, co to za komplet ;) Chyba wyglądałam adekwatnie do odebranej nagrody, a co najważniejsze nie wydałam na biżuterię dużo.
natalie

Post autor: natalie »

Jeden z moich ulubionych sklepów, w którym kupuję biżuterię do różnych stylizacji. Jako stylistka muszę mieć w swoich propozycjach dla klientek duży wybór. Elori Jewellery ma sporą kolekcję modowej biżuterii, która na prawdę robi wrażenie. Idealna na sesje zdjęciowe, większe wyjścia, a nawet na codzień. Kolejnym plusem jest niska cena, dzięki czemu możemy sobie kupić więcej biżuterii do wyboru. Jak dla mnie wszystko super. Lubię błysk i jak na szyi, dekolcie coś się dzieje, a w przypadku tej biżuterii nie można przejść obojętnym.
Marcelina Gładysz

Post autor: Marcelina Gładysz »

Teraz z okazji walentynek z kodem LOVE20 jest rabat 20% na całą kolekcję. Idealnie trafiłam bo właśnie sobie upatrzyłam kilka rzeczy z nowej kolekcji Elori ;) Lubię ten sklep, bo oprócz atrakcyjnych cen i bogatej oferty biżuterii, szybko wysyłają towar. Zamawiałam nie raz i moje koleżanki też. Zawsze do 2 dni od zamówienia masz już biżuterię u siebie, więc jak zależy Ci na czas i chcesz mieć extra biżu na ważną okazję to na pewno się wyrobią :) Jestem zachwycona ich najnowszą kolekcją. Super, że jest Elori bo nie każdego stać na Apart czy inne firmy.
Kama P.

Post autor: Kama P. »

Ja przespałam temat, ale teraz jest nowa promocja. Dodatkowo jedna z moich ulubionych influencerek ma też swój kod rabatowy 15% na biżuterię Elori więc sobie skorzystałam. Bardzo podoba mi się ich nowa kolekcja, jest taka delikatna, minimalistyczna, ale przy tym rzuca się w oczy. Podoba mi się to, że błyskotki od Elori są świetnie wykonane, na prawdę widać tą jakość, co przy tak niskiej cenie może zdziwić. Zamówiłam sobie od nich już kilka razy coś i zawsze byłam zadowolona. Teraz na Dzień Kobiet wysłałam chłopakowi, co ma mi kupić :)
estrella

Post autor: estrella »

Co chwilę na stronie Elori są jakieś promocje. Teraz dużo przecen można fajne błyskotki wyłapać za grosze tak na prawdę. Mam biżuterię ze stali chirurgicznej i służy mi ona dłużej niż biżuteria z popularnych sklepów jubilerskich np. z Jubitom, gdzie już chyba nigdy nie złożę zamówienia. Nie lubię przepłacać, a jak mogę zapłacić kilkadziesiąt złotych i mieć coś ładnego ze stali chirurgicznej to wolę zdecydowanie taką opcję. Chyba nikt jako klient nie lubi być nabijany w butelkę. Ja nie lubię srebra. Nie raz kupiłam sobie pozłacaną biżuterię i tym "złotem" cieszyłam się tylko chwilę. Na Elori zamawiałam biżuterię, która mimo mycia się w niej i ocierania o ubrania koloru nie straciła.
ODPOWIEDZ