Biżuteria - lombard

To miejsce dla prawdziwych pasjonatów biżuterii. Opowiadamy tu o historii biżuterii, znanych i cenionych markach, sposobach wyrobu biżuterii, kamieniach, falsyfikatach, przypominamy najbardziej znane historie ze świata jubilerów. To miejsce, w którym Twoje srocze oko zapełni biżuteryjną ciekawość.
noń

Biżuteria - lombard

Post autor: noń »

Jeżeli brakuje wam gotówki, to zawsze można skorzystać z usług lombardu. Sama zastanawiałam się nad zastawieniem biżuterii. Skup biżuterii Warszawa prowadzi Diamond District i z ich usług skorzystałam. Na ich stronie możecie sobie także poczytać o tym czy warto oddawać biżuterię do lombardu, fajnie mają to wyjaśnione. Ich oferta jest kompleksowa, no i korzystna pod każdym względem. Opłaca się skorzystać z ich usług, polecam.
zanił

Re: Biżuteria - lombard

Post autor: zanił »

Ja również oddawałam biżuterię do skupu, a dokładniej do lombardu Kraków https://www.lombardkrakow.com/oferta/bi ... -i-zegarki na ul. Kalwaryjskiej. Ich oferta jest ciekawa, zdecydowanie opłacalna, no i faktycznie jest tak, że opłaca się z tego skupu skorzystać. Ceny mają atrakcyjne, są jak najbardziej rzetelni, dobrze wyceniają, na pewno nie będziecie stratni na skorzystaniu z ich usług, ja nie jestem. Polecam ich serdecznie.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Re: Biżuteria - lombard

Post autor: kasiakowa06 »

noń pisze: ↑14 sie 2021, 20:19 Jeżeli brakuje wam gotówki, to zawsze można skorzystać z usług lombardu. Sama zastanawiałam się nad zastawieniem biżuterii. diamonddistrict.pl/oferta/skup-bizuterii]Skup biżuterii Warszawa prowadzi Diamond District i z ich usług skorzystałam. Na ich stronie możecie sobie także poczytać o tym diamonddistrict.pl/blog/czy-warto-oddawac-bizuterie-do-lombardu]czy warto oddawać biżuterię do lombardu ], fajnie mają to wyjaśnione. Ich oferta jest kompleksowa, no i korzystna pod każdym względem. Opłaca się skorzystać z ich usług, polecam.
Warto :) lombard sprzeda to w dobrej cenie, a mozesz mieć gotówkę od ręki: https://www.lombard-vip.pl/

Obrazek
ODPOWIEDZ