ubrania

Wszystko o biznesie, prawach rynku, charakterystykach branży, personach, marketingu, zbieramy pomysły i inspiracje, dzielimy się doświadczeniami oraz opiniami firmach, z którymi warto lub wręcz przeciwnie podejmować współpracę.
Deniś92333

ubrania

Post autor: Deniś92333 »

Witam, kupujecie przez internet? Macie jakiś sprawdzony sklep, w którym znajduje sie zimowa odzież? Szukam czegoś takiego od pewnego czasu ale niestety bez skutku. Doradzicie mi coś w tej kwestii?
Awatar użytkownika
mik91

Re: ubrania

Post autor: mik91 »

Jeśli tworzysz swoje własne ubrania i dodatki, na pewno wiesz jak ważne są szczegóły. Tutaj liczy się przede wszystkim dopasowanie i znalezienie konkretnych rozwiązań. Polecam zatem zajrzeć na stronę http://zphpolimer.pl/pl_klamerki,1.html gdzie znajdziesz różnego rodzaju dodatki kaletnicze takie jak klamra samozaciskowa. Warto na pewno dodać nieco praktyczności Twoim produktom.
Awatar użytkownika
breszka

Re: ubrania

Post autor: breszka »

Ja dosc czesto zamawiam cos przez internet :) nawet mam swoj ulubiony butik- vsstore.eu. teraz jest jeszcze promocja z okazji dnia kobiet, wydluzona do 15 marca :) mozna wyhaczyc rabacik -20% :) a ciuchy sa tam naprawde swietne zarowno pod wzgledem wizualnym jak i jakosciowym, bardzo dobrze sie je nosi
ODPOWIEDZ