Modnie na spacerku z dzieckiem
Opowiadamy o modzie i stylizacjach na nowe sezony. Opowiadamy o markach, sklepach i ulubionych ciuchach. Dzielimy się opiniami i przestrzegamy przed marną jakością!
- arnolda70
Modnie na spacerku z dzieckiem
Co sądzicie na temat tej torby? https://umalucha.pl/produkt/torba-pielegnacyjna-do-wozka-cybex-platinium-mios Większość toreb do wózka jest wielka i mało elegancka, a ta jest bardzo szykowna
- andżelika-65
Re: Modnie na spacerku z dzieckiem
Post autor: andżelika-65 »
A będzie pasować Ci do wózka? Wygląda na bardzo praktyczną
- Ladygaga
Każda mama powinna o siebie dbać. W końcu nie można się zatracić i tylko o dziecku myśleć. Dużo fajnych ubrań mają w sklepie merg.pl
Ta bluzka fajnie sprawdzi się, bo będzie maskowała pozostałości brzuszka.
Ta bluzka fajnie sprawdzi się, bo będzie maskowała pozostałości brzuszka.
- pikipiki
Ma być nie tylko modnie ale także wygodnie, wiadomo, ze każda mama musi mieć swobodę ruchów. Ja na https://valetta.pl/collections/majtki zamawiam sobie bieliznę tez wygodną bo to równie wazne co całe ubranie!
- urodziwa
Obecnie spacery z dzieckiem to moja jedyna okazja na wyjście z domu, dlatego stroje się jak na wielkie wyjścia Wole póki co unikać zatłoczonych miejsc, same wiecie. Przez pewien czas wizyty położnej były moją jedyna atrakcją
- SerenadaOPoranku
- Kontakt:
Post autor: SerenadaOPoranku »
Myślę, że najlepiej sprawdzą się plecaki damskie Wiadomo, że przy dziecku są pełne ręce roboty, więc plecak sprawdzi się idealnie. Warto jednak, żeby to nie wyglądało nudno i prosto, tylko żeby dopełniało całą stylizację!
Materiały WS-TEX
- SerenadaOPoranku
- Kontakt:
Polecam wyposażyć się w materiały krawieckie z WS-TEX i samemu pokombinować. Wtedy masz pewność, że takich ciuchów nie będzie miał nikt w mieście i fason jest idealnie dopasowany.
Materiały WS-TEX
- maksik
Wszystko zależy też od pogody. Ale jeśli jest po deszczu i są kałuże to może warto by dziecko miało kalosze. Na https://www.sklepdorotka.pl/product-pol ... -4420.html jest dostępny fajny model. A zabawa dziecka skacząc po kałuży na pewno będzie świetną zabawą. Szczególnie latem, kiedy na dworze jest dość ciepło i nie ma obawy, że dziecko po takiej zabawie się przeziębi.
- Ania252
Małe dziewczynki już od małego interesują się modą i chcą się stroić jak ich mamusie. A mnie z kolei strasznie podobają się sukienki dla dziewczynek - https://myprincess.pl/kategoria/sukienki i po prostu uwielbiam je oglądać i kupować. Dziewczynki ubrane modnie i schludnie wyglądają jak małe księżniczki
- SerenadaOPoranku
- Kontakt:
Młode mamy bywają bardzo modne! Nie są umęczone i w dresach, tylko ubierają na spacery piękne sukienki i małe torebki damskie i wyglądają naprawdę szałowo!
Materiały WS-TEX
- Anetka
Ja podobnie jak Wy kupuję ubrania i dodatki głównie przez internet:
jest o wiele taniej
jest wygodniej
w sieci mozna znaleźć znacznie ciekawsze propozycje ubraniowe.
Szczególnie chodzi tutaj o rzeczy dla dzieci, które w sklepach online są po prostu tańsze W ostatnim czasie kupowałam trampki dziecięce w tym sklepie. Polecam bo w sklepie mozna dorwać buty od wielu dobrych producentów. W sklepach stacjonarnych w moim mieście króluje w ostatnim czasie chińszczyzna, a sama wolę trochę dopłacić oraz kupić buty od dobrej firmy. Tak aby wiedzieć co moje dziecko ma u siebie na stopach.
jest o wiele taniej
jest wygodniej
w sieci mozna znaleźć znacznie ciekawsze propozycje ubraniowe.
Szczególnie chodzi tutaj o rzeczy dla dzieci, które w sklepach online są po prostu tańsze W ostatnim czasie kupowałam trampki dziecięce w tym sklepie. Polecam bo w sklepie mozna dorwać buty od wielu dobrych producentów. W sklepach stacjonarnych w moim mieście króluje w ostatnim czasie chińszczyzna, a sama wolę trochę dopłacić oraz kupić buty od dobrej firmy. Tak aby wiedzieć co moje dziecko ma u siebie na stopach.
Post autor: Aśka »
Co do tematu butów, to ja też buty dla dzieci wolę kupować przez internet. Jest to o wiele wygodniejsze, bo można na spokojnie wszystko obejrzeć, a poza tym można znaleźć buty w o wiele lepszej cenie niż w sklepach stacjonarnych, a jak wiadomo, dzieci rosną naprawdę szybko, więc te buty też trzeba dosyć często wymieniać.
- Dogii
Zarówno mama jak i same dziecko musi modnie wyglądać oczywiście;) Ja codziennie zaliczać dosyć długi spacer, jest to dobre dla każdego. Co do ubranek dziecięcych to koszulki dla chłopca od https://www.51015kids.eu/chlopiec/t-shirty na pewno super się sprawdzą tak samo u was, jak i w naszym domu.
Wróć do „Bądź trendy! Wszystko o modzie - ciuchy, sklepy, marki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne