Jaki sklep z torebkami?

Opowiadamy o modzie i stylizacjach na nowe sezony. Opowiadamy o markach, sklepach i ulubionych ciuchach. Dzielimy się opiniami i przestrzegamy przed marną jakością!
Awatar użytkownika
seweryna95

Jaki sklep z torebkami?

Post autor: seweryna95 »

Kupujecie torebki przez internet? Polecicie mi wasze ulubione sklepy? Najbardziej lubię skórzane wyroby, bo wolę zapłacić za nie nieco więcej, ale cieszyć się o wiele dłużej :)
Awatar użytkownika
Anita-87

Re: Jaki sklep z torebkami?

Post autor: Anita-87 »

Też stawiam na skórzaną galanterię i dodatki. To dla mnie wyznacznik elegancji. Mogę polecić producenta januszkotlarz.pl. Ma w ofercie różne rodzaje torebek w naprawdę atrakcyjnych cenach jak za tak wysokiej jakości materiał.
Awatar użytkownika
SerenadaOPoranku
Kontakt:

Post autor: SerenadaOPoranku »

A może ktoś z was wie gdzie w Krakowie kupić torbę ze skóry na laptopa? Chciałam kupić coś stacjonarnie, ale chyba będę zmuszona kupić coś przez Internet.
Materiały WS-TEX
Awatar użytkownika
malutka

Post autor: malutka »

Ja też mam słabość do torebek, dlatego tutaj chcę sprawdzić, co mają w ofercie. Okazuje się, że to naprawdę tani i bezkonkurencyjny sklep, w którym po prostu można dorwać bardzo ciekawe rzeczy. I nie jestem też negatywnie do niego nastawiona, bo sama tam patrzyłam na skórzane torby - dla siebie, ale i dla mojego męża.
ODPOWIEDZ