Co sądzicie o tej stylizacji?

Opowiadamy o modzie i stylizacjach na nowe sezony. Opowiadamy o markach, sklepach i ulubionych ciuchach. Dzielimy się opiniami i przestrzegamy przed marną jakością!
Awatar użytkownika
Kornelia69

Co sądzicie o tej stylizacji?

Post autor: Kornelia69 »

Cześć dziewczyny. Ciekawa jestem strasznie, czy tylko mi coś nie pasuje w tej stylizacji? Nic więcej nie sugeruję!
https://begio.pl/kasia-cichopek-publikuje-zdjecia-znad-morza/
Awatar użytkownika
Żelisława96

Re: Co sądzicie o tej stylizacji?

Post autor: Żelisława96 »

hahahaha no ba! Kalosze latem? No słabo pani Kasiu ;D
Awatar użytkownika
zaira62

Post autor: zaira62 »

przynajmniej piasek się jej do butów nie nasypie :P
Awatar użytkownika
mateusznowakpl
Kontakt:

Post autor: mateusznowakpl »

Całkiem niezła... mnie się na przykład podoba też to - np. płaszcz alpaka camel ;)
Awatar użytkownika
dzusi95
Kontakt:

Post autor: dzusi95 »

Stylizacja super! Ja właśnie szukam inspiracji, do czego nosić sweterek ze złotymi guzikami. Fajnie byłoby wykorzystać go na co dzień, więc myślałam o jakichś rurkach i balerinach, no ale ten złoty dodatek może sprawia, że nadałby się też na jakieś przyjęcia urodzinowe/domówki? Co myślicie? Do czego byście coś takiego założyły? :)
Awatar użytkownika
SerenadaOPoranku
Kontakt:

Post autor: SerenadaOPoranku »

Jak lubisz się zastanawiać nad stylizacjami i rozważać takie rzeczy to może zastanów się nad Szkoła Calipso. Ja też uważam, że to pasjonujące, ile strój może zmienić w wyglądzie człowieka.
Materiały WS-TEX
saruś032

Post autor: saruś032 »

Jeśli szukacie pięknych i modnych płaszczy, to polecam zajrzeć do tego sklepu internetowego z odzieżą damską https://polskieplaszcze.pl/ . Mają duży wybór oraz świetne cenny. Znajdziecie tam również ubrania z innych kategorii, które są warte uwagi. Posprawdzajcie i dajcie znać, czy wybieracie coś dla siebie.
ODPOWIEDZ