Zagęszczenie włosów?
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Zagęszczenie włosów?
Post autor: mamuśka17 »
Czy ktoś z Was stosuje może włókna kreatynowe do zagęszczania włosów? Na https://lionshair.pl/ jest dość duży wybór takich włókien do własnego użytku. Zastanawiam się nad zakupem. Jednak z chęcią poczytam opinie jakie wybrać i jaki efekt można osiągnąć? Po przebytej chorobie mam dość rzadkie włosy i szukam rozwiązania. Możecie coś polecić?
Re: Zagęszczenie włosów?
Post autor: Sułtanka »
Ja akurat jestem ogromnym zwolennikiem naturalnego zagęszczania włosów. Jakiś czas temu kupiłam sobie "wyprawkę włosową", w drogerii Strefa Urody, przede wszystkim polecaną wszędzie wcierkę do skóry głowy z Banfi z chrzanem i gorczycą - pewnie kojarzycie, o tę chodzi: https://strefaurody.pl/product-pol-6717 ... RYCZY.html i myślę, że to właśnie ten produkt zrobił u mnie mega robotę (a mają ją w dobrej cenie). Mam sporo baby hair, włosy zdecydowanie mniej wypadają i ogólnie poprawiła się ich kondycja.
Post autor: ewapopieł »
Najlepiej stosować naturalne kosmetyki do wlosow. Im mniej szkodliwych i obciążających włosy substancji tym lepiej. W sklepie Ekolada dostępnych jest wiele bardzo dobrych jakościowo produktów. Sama systematycznie zamawiam zarówno szampony, jak i odżywki do włosów i jestem zachwycona.
Post autor: remciaś »
Uważam, że najlepiej jest zapobiegać wypadaniu włosów. Jednak jeśli nie jest to możliwe to należy wzmacniać te włosy, które nam zostały. Jest wiele różnych produktów na rynku ale ja preferuję te profesjonalne. One są po prostu skuteczne. Na przykład taka kuracja b-tox Intense Inoar, która od razu po zastosowaniu sprawiają, że włosy są mocniejsze, zdrowsze i błyszczące.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne