Testowanie perfum
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- Ewelina_91
Testowanie perfum
Post autor: Ewelina_91 »
Cześć. Każdy, kto zamierza kupić sobie droższe perfumy, najpierw musi je przetestować, żeby przekonać się do konkretnego zapachu, prawda? W jaki sposób wy testujecie takie produkty? Moim zdaniem idealne są do tego damskie testery perfum. Od oryginalnych różnią się niższą ceną i przykładowo brakiem opakowania, ale to wcale im nie ujmuje. Kupujecie takie testery?
- pikipiki
Re: Testowanie perfum
Ja nie musze testowac zadnych perfum. 95% moich zamowien perfum na necie to te ktore juz znam i wiem jaki maja zapach i jak sa trwale. Raz tylko zamowilam perfumy z testerem tzn poza orginalna butelka przyszedl maly flakonik z testerem ktory mozna otworzyc powąchac i sprawdzic czy perfummy sa ok i jesli sa ladne to zostawiam a jak nie ladne to odsylam cale opakowanie w nienaruszonym stanie
Post autor: kajtuśka »
kurde fajna akcja... gdzie jest takie cos?pikipiki pisze: ↑25 paź 2021, 23:42 Ja nie musze testowac zadnych perfum. 95% moich zamowien perfum na necie to te ktore juz znam i wiem jaki maja zapach i jak sa trwale. Raz tylko zamowilam perfumy z testerem tzn poza orginalna butelka przyszedl maly flakonik z testerem ktory mozna otworzyc powąchac i sprawdzic czy perfummy sa ok i jesli sa ladne to zostawiam a jak nie ladne to odsylam cale opakowanie w nienaruszonym stanie
- pikipiki
na notino tez kiedys nie wiedzialam ale znajoma mi polecila.. madre rozwiazaniekajtuśka pisze: ↑26 paź 2021, 12:15kurde fajna akcja... gdzie jest takie cos?pikipiki pisze: ↑25 paź 2021, 23:42 Ja nie musze testowac zadnych perfum. 95% moich zamowien perfum na necie to te ktore juz znam i wiem jaki maja zapach i jak sa trwale. Raz tylko zamowilam perfumy z testerem tzn poza orginalna butelka przyszedl maly flakonik z testerem ktory mozna otworzyc powąchac i sprawdzic czy perfummy sa ok i jesli sa ladne to zostawiam a jak nie ladne to odsylam cale opakowanie w nienaruszonym stanie
Post autor: Gość »
Ja ostatnio testuję Panthera https://edp24.pl/pa-101-paris-avenue-pa ... -p-97.html
i bardzo mi się podoba. Takie cytrusowe zapachy zdecydowanie mi pasują. Idealnie trafiony prezent gwiazdkowy. Zdecydowanie lepszy niż zeszłego roku, więc ogólnie moim zdaniem perfumy to zdecydowanie dobry pomysł jako prezent. Testy takie często okazują się dużo bardziej skutecznie niż wydawałoby się na pierwszy rzut oka. Mam nadzieję, że passa zostanie podtrzymana, bo naprawdę Panthera zrobiła na mnie duże i bardzo pozytywne wrażenie.
i bardzo mi się podoba. Takie cytrusowe zapachy zdecydowanie mi pasują. Idealnie trafiony prezent gwiazdkowy. Zdecydowanie lepszy niż zeszłego roku, więc ogólnie moim zdaniem perfumy to zdecydowanie dobry pomysł jako prezent. Testy takie często okazują się dużo bardziej skutecznie niż wydawałoby się na pierwszy rzut oka. Mam nadzieję, że passa zostanie podtrzymana, bo naprawdę Panthera zrobiła na mnie duże i bardzo pozytywne wrażenie.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne