tanie i dobre kosmetyki

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
Chwalisława

tanie i dobre kosmetyki

Post autor: Chwalisława »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam porady odnośnie tanich i dobrych kosmetyków. Wiem, że wiele z Was ma już swoje ulubione produkty, ale może ktoś z Was ma jeszcze jakieś ukryte perełki, które warto wypróbować? Szukam przede wszystkim kosmetyków, które nie będą obciążać mojego portfela, ale jednocześnie będą skuteczne i przyjemne w użyciu. A może ktoś z Was słyszał o jakiejś wyprzedaży kosmetyków? To byłoby idealne rozwiązanie dla mnie!
Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie sugestie! :P
kicia80

Re: tanie i dobre kosmetyki

Post autor: kicia80 »

przyznam szczerze że jak słyszę frazę "dobre i tanie kosmetyki" to mi często przychodzi do głowy jako pierwsze marka Eveline Cosmetics. skarbów mają mnóstwo sprzedawanych szybko aż często brakuje i nie rujnują portfela. ostatnio kupiłam u nich genialny tusz do rzes wonder show który spokojnie mógłby kosztować 2 razy więcej a i tak byłoby warto
Obrazek
ODPOWIEDZ