Stylizacja - paznokcie
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- Lea
Stylizacja - paznokcie
Cześć kobietki. Słuchajcie, przede mną ważny dzień, może i najważniejszy w moim życiu, bo ślub Mam już wybraną sukienkę, czeka mnie jeszcze jedna poprawka, ale zastanawiam się nad doborem manicure hybrydowy do sukni. Jak to było u Was, idziecie w skromną klasykę, czy stawiacie raczej na świecidełka idąc tokiem rozumowania, że tego dnia można po prostu błyszczeć?:)
Re: Stylizacja - paznokcie
Post autor: paula09 »
Z polecenia przyjaciółki poszłam na żele do https://easynails.pl/ . Jestem bardzo wdzięczna za to polecenie bo paznokcie wyszły prześwietnie. Małe dzieła sztuki mogłabym powiedzieć Nigdy wczesniej nie miałam tak dobrze i tak ładnie zrobionych paznokci. Wcześniej wręcz płaciłam o wiele więcej za paznokcie, a nie były nawet w połowie tak ładnie zrobione. Jeżli tylko będziecie mieć opcję zapisania się do nich to nie pożałujecie. Pełny profesjonalizm i miła obsluga. Bardzo polecam
Post autor: Kate962 »
autor: Lea » 13 kwie 2022, 18:55
Cześć kobietki. Słuchajcie, przede mną ważny dzień, może i najważniejszy w moim życiu, bo ślub Mam już wybraną sukienkę, czeka mnie jeszcze jedna poprawka, ale zastanawiam się nad doborem manicure hybrydowy do sukni. Jak to było u Was, idziecie w skromną klasykę, czy stawiacie raczej na świecidełka idąc tokiem rozumowania, że tego dnia można po prostu błyszczeć?:)
Nie mam ostatnio czasu na stylizowanie paznokci, a nawet bardziej zależy mi na ich wzmocnieniu. Dopiero całkiem niedawno temu udało mi się znaleźć olejek-wcierkę do paznokci eveline med+. Dzięki niej moje paznokcie stały się dużo mocniejsze, zdecydowanie szybciej też rosną.
Nie mam ostatnio czasu na stylizowanie paznokci, a nawet bardziej zależy mi na ich wzmocnieniu. Dopiero całkiem niedawno temu udało mi się znaleźć olejek-wcierkę do paznokci eveline med+. Dzięki niej moje paznokcie stały się dużo mocniejsze, zdecydowanie szybciej też rosną.
Post autor: lotii »
Dziś to paznokcie mogą wyglądać naprawdę dobrze i jestem pewna, że wiele osób ma problem z tym, by maksymalnie czuć się dobrze, jeśli nie wie, jakie paznokcie chce nosić. Dla mnie dylemat co 3-4 tygodnie, jeśli chodzi o wybór, jest kolosalny. Dlatego mam nadzieję, że kiedyś to się skończy i będę bardziej zdecydowana. I nie będę się tym męczyć, tylko bez problemów zapiszę się na manicure Warszawa https://bonjourbeaute.pl/manicure-warszawa/ .
Post autor: Rosomak »
Kosmetyczki często pytają o rekomendacje dotyczące sprzętu, który będzie niezawodny i efektywny. Dlatego chciałbym polecić Frezarkę JD-500 Biała Activ, którą można znaleźć tutaj https://innsi.pl/pl/p/Frezarka-JD-500-Biala-Activ/1397 więc dobrze o tym wiedzieć. Jest to urządzenie, które pozwala na precyzyjne i delikatne opracowanie płytki paznokcia, a także na wykonywanie zaawansowanych zabiegów.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne