Stosowałyście maskę AGRAN OIL od inoara?

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Dżesika

Stosowałyście maskę AGRAN OIL od inoara?

Post autor: Dżesika »

Znajoma poleciła mi maskę ARGAN OIL z firmy INOAR.
Nigdy jej nie stosowałam i chciałam Was spytać, czy macie z nią jakieś doświadczenia?
Bożena

Re: Stosowałyście maskę AGRAN OIL od inoara?

Post autor: Bożena »

Ja też szukam dla siebie jakiś fajnych produktów do włosów.
Zależy mi na wzmocnieniu ich i nadaniu blasku.
Grażyna11

Post autor: Grażyna11 »

W tej masce przede wszystkim takim dobrym składnikiem jest olej z makadamia, który odbudowuje i wygładza łamliwe i zniszczone włosy. Jeśli go nie stosowałaś jeszce, to warto spróbować :)
Aniołek

Post autor: Aniołek »

No ja mam włosy właśnie zniszczone po tej całej zimie, zmienach temperatur i chodzeniu w czapce, czego szczerze nie lubię :P Mam nadzieję, że u mnie ta maska od inoaru też tak fajnie zadziała.
Kaśka23

Post autor: Kaśka23 »

Myślę, że powinna zadziałać. Ona jest mega skoncentrowana i bardzo mocno nawilża. W taką pogodę faktycznie może się to okazać zbawienne dla każdych włosów.
Mirosława

Post autor: Mirosława »

Pewnie, ze tak! Ja juz od dawna szukalam czegos odpowiedniego do moich wlosow i faktycznie okazalo sie, ze zastosowanie produktow z inoar moze byc najlepsze. W ogole to polecla mi je znajoma fryzjerka za co jestem jej bardzo wdzieczna bo w koncu moje wlosy odzyly.
ODPOWIEDZ