salonalicja.pl opinie

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
andżelika-65

salonalicja.pl opinie

Post autor: andżelika-65 »

czy byłyście może na depilacji laserowej w salonalicja.pl? Możecie polecić ich usługi? Szukam nowego gabinetu kosmetycznego, w którym będę czuć się swobodnie. Czy salonalicja.pl to dobre miejsce? Będę wdzięczna za wszystkie opinie!
Awatar użytkownika
zaira62

Re: salonalicja.pl opinie

Post autor: zaira62 »

Byłam i polecam! Według mnie to najlepszy gabinet kosmetyczny na terenie Gdańska. Profesjonalne usługi, nowoczesne wnętrze, miły personel. Mam bardzo dobrą opinię na temat tego miejsca.
Awatar użytkownika
Klara_91

Post autor: Klara_91 »

Jeśli szukasz profesjonalnego salonu kosmetycznego, to śmiało możesz iść do Salonu Alicja. Mają tam bardzo indywidualne podejście do klientki – przy zabiegach biorą pod uwagę wiek, stan cery, predyspozycje…
Awatar użytkownika
Kasia

Post autor: Kasia »

Byłam i polecam! Wszystkie pozytywne opinie na temat tego salonu są jak najbardziej zasłużone. Przy depilacji laserowej korzystają z urządzenia MeDioStar NeXT – dzięki czemu efekt depilacji jest w 100% skuteczny.
Awatar użytkownika
Zofia_76

Post autor: Zofia_76 »

Jak na depilację laserową to tylko do Salonu Alicja. Zabiegi depilacji przeprowadzają z pomocą nowoczesnego sprzętu, dzięki czemu trwania depilacji jest bardzo krótki. W innym salonie zabieg tradycyjnej depilacji laserem trwał u mnie 1,5h… A w Salonie Alicja całe nogi wydepilowane w 15 minut!
Awatar użytkownika
Unima

Post autor: Unima »

Akurat na depilacji laserowej tam nie byłam, ale mogę Ci szczerze powiedzieć, że Salon Alicja to świetne miejsce. Poszłam tam na manicure japoński i dobrze wspominam tę wizytę. Pogodny, miły personel, nowoczesny gabinet i efektywny zabieg. Moje paznokcie były po nim bardzo odżywione!
Awatar użytkownika
Julia

Post autor: Julia »

Ja i moje znajome mamy bardzo dobre opinie o Salonie Alicja. Często tam przychodzimy na różne zabiegi. Jeśli chodzi o depilacje laserową, to polecam – sprawdź czy nie mają czasem teraz na to promocji. Czasami na ich stronie są różne fajne zniżki.
Awatar użytkownika
Tekla1997

Post autor: Tekla1997 »

Najlepszy gabinet kosmetyczny w jakim byłam! Efektywne kuracje, nowoczesny sprzęt i miły personel.
Awatar użytkownika
Mała_Mi

Post autor: Mała_Mi »

Potwierdzam, personel jest bardzo miły i pomocny. Często przychodzę tam z moimi dziećmi i nie ma żadnego problemu, żeby maluchy były ze mną na czas zabiegu. To dla mnie ogromny atut tego salonu 😊.
Awatar użytkownika
Stasia

Post autor: Stasia »

W Salonie Alicja możesz czuć się komfortowo i swobodnie. Wszyscy są uśmiechnięci, pomocni a przede wszystkim profesjonalni w tym co robią. Wiele kobiet zaufało umiejętnościom kosmetyczek z tego salonu i większość ma na jego temat pozytywne opinie.
Awatar użytkownika
Olcia

Post autor: Olcia »

Byłam i powiesz szczerze: Warto! Może efekt nie jest perfekcyjny po jednym zabiegu, osobiście musiałam udać się na kilka (mam bardzo gruby włos). Jednak teraz cieszę się gładką skórą!
Awatar użytkownika
Jana75

Post autor: Jana75 »

Salon Alicja to najlepszy salon kosmetyczny w Gdańsku! Z ręką na sercu mogę polecić ich usługi. Mają bardzo bogatą ofertę, korzystają z bezpiecznych dla skóry produktów i pracują na nowoczesnym sprzęcie.
Awatar użytkownika
Polianna

Post autor: Polianna »

Polecam! To jeden z najlepszych salonów kosmetycznych w jakich byłam. Wykwalifikowany zespół, profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi tam to czysta przyjemność.
Awatar użytkownika
gerarda_99

Post autor: gerarda_99 »

Według mnie pracuje tam doświadczona kadra, która potrafi zająć się klientem i odpowiednio doradzić. Używają kosmetyków dobrej jakości. Ogólnie polecam – mam duże zaufanie do tego salonu i myślę, że warto się tam wybrać.
Awatar użytkownika
Łagoda

Post autor: Łagoda »

Od kilku lat chodzę do Salonu Alicja na różne zabiegi i mogę szczerze polecić to miejsce. Na depilacji laserowej też byłam – zabieg bardzo szybki, skuteczny. Nic mnie nie bolało, włosy nie odrastają.
Awatar użytkownika
Ulana_88

Post autor: Ulana_88 »

Akurat na depilacji laserowej nie byłam, ale często przychodzę tam na manicure hybrydowy i zabiegi pielęgnacyjne ciała. Do Salonu Alicja mam duże zaufanie, wiem, że korzystają w nim z produktów najwyższej jakości – bezpiecznych dla zdrowia. Myślę, że warto się tam wybrać!
Awatar użytkownika
Milenna88

Post autor: Milenna88 »

W przypadku wyboru produktów do pielęgnacji paznokci powinniście zwrócić uwagę na https://victoriavynn.com/ gdzie znajdziecie m.in rozwiązania do manicure hybrydowego od lakierów, aż po bazy. Natomiast można także skontaktować się z ich obsługą klienta, która na pewno Wam pomoże w podjęciu najlepszej decyzji.
ODPOWIEDZ