salonalicja.pl opinie
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- andżelika-65
salonalicja.pl opinie
Post autor: andżelika-65 »
czy byłyście może na depilacji laserowej w salonalicja.pl? Możecie polecić ich usługi? Szukam nowego gabinetu kosmetycznego, w którym będę czuć się swobodnie. Czy salonalicja.pl to dobre miejsce? Będę wdzięczna za wszystkie opinie!
- Klara_91
Re: salonalicja.pl opinie
Jeśli szukasz profesjonalnego salonu kosmetycznego, to śmiało możesz iść do Salonu Alicja. Mają tam bardzo indywidualne podejście do klientki – przy zabiegach biorą pod uwagę wiek, stan cery, predyspozycje…
- Kasia
Byłam i polecam! Wszystkie pozytywne opinie na temat tego salonu są jak najbardziej zasłużone. Przy depilacji laserowej korzystają z urządzenia MeDioStar NeXT – dzięki czemu efekt depilacji jest w 100% skuteczny.
- Zofia_76
Jak na depilację laserową to tylko do Salonu Alicja. Zabiegi depilacji przeprowadzają z pomocą nowoczesnego sprzętu, dzięki czemu trwania depilacji jest bardzo krótki. W innym salonie zabieg tradycyjnej depilacji laserem trwał u mnie 1,5h… A w Salonie Alicja całe nogi wydepilowane w 15 minut!
- Unima
Akurat na depilacji laserowej tam nie byłam, ale mogę Ci szczerze powiedzieć, że Salon Alicja to świetne miejsce. Poszłam tam na manicure japoński i dobrze wspominam tę wizytę. Pogodny, miły personel, nowoczesny gabinet i efektywny zabieg. Moje paznokcie były po nim bardzo odżywione!
- Julia
Ja i moje znajome mamy bardzo dobre opinie o Salonie Alicja. Często tam przychodzimy na różne zabiegi. Jeśli chodzi o depilacje laserową, to polecam – sprawdź czy nie mają czasem teraz na to promocji. Czasami na ich stronie są różne fajne zniżki.
- Mała_Mi
Potwierdzam, personel jest bardzo miły i pomocny. Często przychodzę tam z moimi dziećmi i nie ma żadnego problemu, żeby maluchy były ze mną na czas zabiegu. To dla mnie ogromny atut tego salonu .
- Stasia
W Salonie Alicja możesz czuć się komfortowo i swobodnie. Wszyscy są uśmiechnięci, pomocni a przede wszystkim profesjonalni w tym co robią. Wiele kobiet zaufało umiejętnościom kosmetyczek z tego salonu i większość ma na jego temat pozytywne opinie.
- Jana75
Salon Alicja to najlepszy salon kosmetyczny w Gdańsku! Z ręką na sercu mogę polecić ich usługi. Mają bardzo bogatą ofertę, korzystają z bezpiecznych dla skóry produktów i pracują na nowoczesnym sprzęcie.
- gerarda_99
Post autor: gerarda_99 »
Według mnie pracuje tam doświadczona kadra, która potrafi zająć się klientem i odpowiednio doradzić. Używają kosmetyków dobrej jakości. Ogólnie polecam – mam duże zaufanie do tego salonu i myślę, że warto się tam wybrać.
- Łagoda
Od kilku lat chodzę do Salonu Alicja na różne zabiegi i mogę szczerze polecić to miejsce. Na depilacji laserowej też byłam – zabieg bardzo szybki, skuteczny. Nic mnie nie bolało, włosy nie odrastają.
- Ulana_88
Akurat na depilacji laserowej nie byłam, ale często przychodzę tam na manicure hybrydowy i zabiegi pielęgnacyjne ciała. Do Salonu Alicja mam duże zaufanie, wiem, że korzystają w nim z produktów najwyższej jakości – bezpiecznych dla zdrowia. Myślę, że warto się tam wybrać!
- Milenna88
W przypadku wyboru produktów do pielęgnacji paznokci powinniście zwrócić uwagę na https://victoriavynn.com/ gdzie znajdziecie m.in rozwiązania do manicure hybrydowego od lakierów, aż po bazy. Natomiast można także skontaktować się z ich obsługą klienta, która na pewno Wam pomoże w podjęciu najlepszej decyzji.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne